Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Vuorovaikutus lukijoiden kanssa paranee – vihdoin ilmainen uutiskirje Koneviestille

Koneviestin uutiskirje tuo tuoreimmat koneuutiset sähköpostiin ja avaa uuden lehden sisältöä. Myös arkistosta tehdään poimintoja uutiskirjeeseen.
”Toimitukselle uutiskirje antaa mahdollisuuden aiempaa parempaan viestinvaihtoon lukijoiden kanssa”, kirjoittaa Koneviestin päätoimittaja Eemeli Linna. Kuvituskuva.
”Toimitukselle uutiskirje antaa mahdollisuuden aiempaa parempaan viestinvaihtoon lukijoiden kanssa”, kirjoittaa Koneviestin päätoimittaja Eemeli Linna. Kuvituskuva. Kuva: Elli Paananen

Uutiskirje on Koneviestille historiallinen. Siitä on keskusteltu toimituksessa jo vuosia ja suunnittelua on aloitettukin, mutta Koneviestin ydintekeminen on vaatinut kaiken ajan, eikä uutiskirjettä ole koskaan saatu valmiiksi.

Vuosien kuluessa järjestelmät ja toimitusprosessi ovat kuitenkin kehittyneet. Nyt osa artikkeleista julkaistaan netin puolella jo ennen lehden ilmestymistä. Osa sisällöstä on netissä avoimena, kuten uutiset ja uutuudet, kolumnit, pääkirjoitukset, ja pääsääntöisesti myös Alansa ammattilainen- tai Hän-artikkelit.

Toimitukselle uutiskirje antaa mahdollisuuden aiempaa parempaan viestinvaihtoon lukijoiden kanssa. Uutiskirjeessä on linkki palautelomakkeelle, jolla voi äänestää lehden parasta juttua, antaa lukijapalautetta, esittää juttuideoita, tai lähettää oma innovatiivinen ehdotus ikoniselle Lukijan idea -palstalle.

Koneviestille Lukijan ideat -palsta on virkistävä, sillä se on väylä, jossa kuka tahansa lukija voi saada näkyvyyttä omalle idealleen tai omintakeiselle ratkaisulleen johonkin tekniseen pulmaan. Lukijoiden ideoita on julkaistu jo pitkästi yli 600 kpl, ja lukijoiden ratkaisut käytännön ongelmiin ovat joskus hämmästyttäviä monella tavalla.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ilmainen uutiskirje on loistojuttu Koneviestin tuntevalle lukijalle, jolla ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tilausta. Uutiskirjeen tilannut saa tietää, mitä Koneviestissä ja konealalla on meneillään.

Koneviestin uutiskirje lähetetään automaattisesti kaikille nykyisille Koneviestin tilaajille, joiden sähköpostiosoite on tiedossamme. Jos olet tilaaja, mutta uutiskirjettä ei sähköpostiisi kolahda, niin voit tilata sen uutiskirjeen tilaussivulta. Uutiskirjeen voi tilata myös ilman voimassa olevaa Koneviestin tilausta.

Uutiskirjeen saapumista odotellessa kannattaa aktivoida Koneviestin tilaukseen sisältyvät koneviesti.fi-sivuston käyttäjätunnukset, jotta vain tilaajille tarkoitettujen artikkelienkin lukeminen onnistuu. Samalla avautuvat myös muut nettitarjonnan palvelut, esimerkiksi Koneviestin näköislehti.