Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Olssons i Ellös rynnistää Suomeen

Olssons i Ellösin osasto Koneagriassa oli jälleen yksi osoitus ruotsalaisten konealan yritysten entistä vahvemmasta roolista Suomessa.

Viime vuosikymmenten aikana monet ruotsalaiset kaupan alan yritykset ovat tulleet Suomeen ja saaneet edullisten hintojen ja asiakkaiden tarpeisiin osuvan tarjonnan avulla merkittävän markkinaosuuden. OiE – kuten Olssons i Ellös lyhentää nimensä – oli nyt ensimmäistä kertaa omalla osastollaan suomalaisessa konealan näyttelyssä.

Ruotsissa OiE on tunnettu yritys, joka on toiminut vuodesta 1957 alkaen. Se on keskittynyt myymään traktoreiden ja työkoneiden varaosia ja tarvikkeita. Valikoimista löytyy noin 20 000 nimikettä niin hydrauliikkaan, voimansiirtoon, sähköön kuin moottoreihin.

Valikoima kattaa Pohjoismaissa yleisimmät traktorimerkit kuten Volvo BM, Massey Ferguson, Ford, Case IH, New Holland, Fiat, John Deere, David Brown-Case, Deutz, Ursus, Zetor ja tietysti suomalaiset Valmet ja Valtra. OiE:n suosion syynä on osaksi ollut se, että se on pitänyt valikoimissaan muualla maailmassa vähemmän tunnettujen pohjoismaisten konemerkkien osia sekä myös varaosia vanhempiin konemalleihin.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

OiE myy ainoastaan netin kautta. Yrityksellä on nykyisin täysin suomenkieliset myyntisivut. OiE:stä kerrottiin, että sivut voivat sisältää vielä jossain kohti keskeneräistä käännöstekstiä, mutta niitä hiotaan koko ajan paremmiksi.

Jussi Laukkanen