Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Kevät tulee – ja mörinät: Mansen Mörinät järjestetään 5.–6.4. Pirkanmaalla

Pirkanmaalla järjestetään Mansen Mörinät jo 18. kertaa. Järjestäjän arvioiden mukaan paikalle odotetaan noin 10 000 innokasta osallistujaa.
Kuva: Arto Turpeinen

Västäräkistä kesään on kovin vähän, eikä perinteeksi muodostuneet Mansen Mörinät petä tänäkään vuonna. Jo 18. kertaa järjestettävä tapahtuma kerää konekansan yhteen Pirkkalan, Lempäälän ja Tampereen alueella.

Mörinöille omissa toimipisteissään osallistuvien yritysten lisäksi mukana on satoja yhteistyökumppaneita. Järjestäjien mukaan vierailijat ovatkin kiitelleet mahdollisuutta tutustua saman päivän aikana eri merkkisiin koneisiin ja kuorma-autoihin.

Oman lisänsä tarjontaan tuovat mm. varaosa- ja työkalukauppiaat. Tänä vuonna tarjonta onkin monipuolisempi kuin koskaan, sillä mukaan on saatu myös täysin uusia osallistujia. Koneviestin kojut sijaitsevat Suomen Rakennuskoneen ja Real Machineryn tiloissa.

Mörinät ei ole pelkästään koneiden ihastelua, sillä samaan aikaan alueella käynnistyy Hiabin puunkuormauskiertue. Volvo Operators Club -kuljettajakilpailussa maarakennuskilpailun karsinnassa kuljettajat voivat kilpailla pääsystä Maxpossa järjestettävään finaalin, jonka kautta valitaan Suomen edustajat kansainväliseen loppukilpailuun.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Laajentuneen tapahtuman myötä alueiden vaihtaminen vaatii pieniä siirtymiä. Kätevä tapa päästä paikalle on hypätä Infra Hämeen tarjoamiin mörinäbusseihin, joiden avulla tapahtumien keskiöön pääsee myös rautatieasemalta. Reittikarttaa on palautteen pohjalta hieman muokattu edellisvuosista. Pysäkkeihin ja reittikarttaan voi tutustua järjestäjien internetsivustolla.

Mörinät ovat avoinna perjantaina 5.4. kello 9–17 ja lauantaina 6.4. kello 9–15.