Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Maxpo-näyttely 5.–7.9.2013, Hyvinkää: Uutuudet esillä

Joka toinen vuosi järjestettävä kansainvälinen maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo järjestetään nyt jo 15. kerran. Luvassa on kiinnostava kattaus uutuuksia ja oheisohjelmaa.

Hyvinkään lentokentällä järjestettävällä Maxpo-näyttelyllä on käytössään entistä laajempi alue, sillä tapahtuma-aluetta on aiemmista vuosista kasvatettu kolmanneksella.

Tänä vuonna Maxpossa on aiempaa enemmän työnäytöksiä, ja osaa koneista on mahdollista myös kokeilla itse. Luvassa on myös historiallisten koneiden näyttely, Crazy Drivers Stunt Show sekä helikopterilennätystä.

Uuttaa teknologiaa ja palaamisia

Maxpossa ensiesiintymisensä tekee Caterpillarin hybridikaivukone, Cat 336E H. Hydraulihybridiksi kutsuttu kone hyödyntää käännössä paineakkuja ja virtausten optimointia.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Konekeskon osastolla on ensimmäistä kertaa nähtävillä kotimaisille markkinoille palaavat Kobelcot. Lyhytperäisten koneiden mallimerkinnät ovat: SK260SRNLC, SK140SRLC ja SK75SR. Lisäksi esillä on mm. Kubotan uusi KX080-4-minikaivukone, sekä Magnin-kurottajat.

Doosan esitteli ensimmäiset uuden sukupolven DX-kaivukoneensa viime vuonna. Nyt uudistukset koskevat lähes koko mallisarjaa. Daetekin osastolla on nähtävillä mm. normaali-alustaiset tela-kaivukoneet kokoluokissa 16–30 tonnia, sekä metsä-alustaiset Doosan DX160HLC-3 ja DX180HLC-3. Pyörä-alustaisista mukana on Doosan DX160W-3. Esillä on myös Bobcatin uusi 500-sarja.

Komatsun uutuuksista esillä ovat mm. kaksi uusinta kymppisarjan kaivinkonetta: lyhytperäinen Komatsu PC138US-10 ja pyöräalustainen PW180-10, sekä seiskasarjan uusista pyöräkuormaajista WA380-7. Suomen Rakennuskoneen uutuuskonetoimituksiin sisältyy Komatsu Care -huolto-ohjelma.

Minikaivureita ja louhintaa

Hitachi esitteli Baumassa uusia vitossarjan minikaivukoneita.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Maxpossa uutuudet saavat Suomen ensiesittelynsä. Hitachi ZX48U-5 ja ZX55U-5 -mallien lisäksi esitellään noin kahdeksan

Avaa artikkelin PDF