Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Rauta ja Petrooli 2006: Koko perheen masinistijuhla

Fordson-kerhon järjestämä Rauta ja Petrooli 2006 toteutuu jälleen syyskuun toisena viikonloppuna, eli 9–10.9 Uudenmaan Maaseutuopistolla, Hyvinkäällä. Tapahtuma on avoinna molempina päivinä klo. 10.00–17.00.

Totuttuun tapaan luvassa on runsaasti työnäytöksiä vanhoilla koneilla, maamoottoreiden papatusta, wanhanajan seppiä työssään ja tietenkin traktorikilpailu, jonka yksityiskohdat julkistetaan vasta kisan alussa. Moottorisahaharrastajat näyttävät, kuinka iloisesti puu katkeaa vanhoilla sahakummajaisilla ja "Savutusten Näyttely" esittelee masinistimaailman omaperäisempiä ilmiöitä. Yleisö pääsee koettamaan tietämystään traktorin osien tuntemuskilpailussa sekä valitsemaan näyttelyn suosikkitraktorin, viimesyksyinen klapikilpailu toteutuu uutena versiona.

 

Ohjelmaa myös lapsille

Ainakin nuoremmille koneharrastajille Internetistä tuttu Kuukuna vetää omaa show:taan ja esittää elokuvia Kuukunan uskomattomista seikkailuista.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lapsille ja lapsenmielisille on oma leikkipaikka, ajelua weteraanitraktorin kyydissä, sekä mahdollisuus tutustua oppilaitoksen eläimiin, mm. lintutarhaan.

Mobiili-ajoneuvoilla saapuville on oma tarkkaan vartioitu parkkipaikka. Jos on puutetta varaosista tai käyttöohjekirjoista, niin rompetorilta saattaa löytyä mukavia yllätyksiä.

Syyskuun toinen viikonloppu Hyvinkäällä on taas täynnä ääntä, vimmaa, savua, tulta; Rautaa ja Petroolia.

Lisätietoja www.masinistit.com.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

 

Avaa artikkelin PDF