Kirjaudu Koneviestin nettisivuille!

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Koneviestin kestotilaajalla ja Koneviesti Digi -tilaajalla on ilman lisähintaa käytettävissään verraton tietosammio: www.koneviesti.fi

Nettisivuillamme on runsaasti käyttökelpoista tietoa, joka on aina helposti käytettävissä. Muutaman klikkauksen ja parin tietokentän täyttämällä luot käyttäjätunnuksen, jonka avulla saat vapaan pääsyn kaikkeen sivulla olevaan aineistoon.

Kun tunnuksen on kerran luonut, voi sen tallentaa selaimen muistiin, eikä tunnusta enää tämän jälkeen tarvitse muistaa tai etsiskellä.

Nettisivujen kautta pääset heti ilmestymispäivänä lukemaan uusinta näköislehteä, ja palvelussa on myös luettavissa koko vuosikerta, eli 18 edeltävää numeroa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kaikki Koneviestin jutut ovat nettisivulla luettavissa lyhentämättöminä. Sivulla olevan haun ja aihealuejaottelun avulla kiinnostava tieto löytyy nopeasti. Voit jopa kuunnella artikkelit luettuna, esimerkiksi automatkojen aikana. Arkiston kautta voit puolestaan palata vanhoihin juttuihin vuoteen 1999 asti.

Konevertailu tarjoaa teknistä tietoa ja hintoja tiivistetyssä muodossa jo 26 eri tuotetyhmän tuotteista.

Kaikki tämä – ja paljon muuta aineistoa – on käytettävissäsi: ainoa mitä pitää tehdä, on klikata nettisivulla oikeassa yläkulmassa olevaa KIRJAUDU-linkkiä (kuvassa ympyröitynä).