Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Koneviestin visuaalinen uudistus vahvistaa lehden roolia konealan kannustajana – kunnia kuuluu konealan ammattilaisille

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Koneviesti on konealan riippumaton erikoislehti, joka on niin Suomen kuin Euroopankin tasolla huomattava media. Erityinen vahvuutemme on toimittajiemme vankka koneosaaminen, motivaatio ja sitoutuminen konealan kehittämiseen. Tämä yhdistelmä tietoa ja käytännön kokemusta on ainutlaatuinen ja tekee Koneviestistä lehden, jollaista ei ole toista.

Tämän numeron suuri traktorivertailu on saanut kansainvälistä huomiota. Juttumme on joko osin tai kokonaan julkaistu ainakin Hollannissa, Saksassa, Tanskassa ja Norjassa. Vertailu on tehty perusteellisesti, ja sen välittämä tieto on mitattua faktaa. Alun perin vertailun käytännön työt suunniteltiin tehtäväksi Suomessa neljän ammattilehden yhteistyönä, mutta pandemian vuoksi koko vertailu toteutettiin lähes yksinomaan Koneviestin toimittajien voimin.

Koneviestin printtilehti on uudistunut. Lehden ilme on aiempaa modernimpi, ja ulkoasu viestii Koneviestin vahvaa roolia konealan ykkösmediana. Kirjasinkoko on aiempaa isompi, ja sisältöä on rytmitetty vastaamaan paremmin tämän päivän lukutottumuksia.

Koneviesti on jatkossakin konealan innostavin puolestapuhuja, joka kunnianhimoisesti kehittää koko toimialaa. Haluamme, että lukijat oppivat, menestyvät ja viihtyvät kanssamme. Me Koneviestissä yhdistämme konealan ihmiset ja vahvistamme konealan kehitystä. Luomme yhdessä hyvinvointia ja taloudellista menestystä alalle.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Koneviesti käsittelee uusia, käytettyjä ja vanhoja koneita. Uusien koneiden merkitys on suurin, koska se viitoittaa alan kehitystä eteenpäin. Huolto-, korjaus- ja työkaluaiheet ovat koneiden käyttäjille ja omistajille välttämättömiä. Vahvistamme sisältöä kertomalla entistäkin enemmän yrittäjyydestä, yrityksistä, konealan koulutuksesta ja ammattilaisten näkemyksistä. Koneet tarvitsevat aina osaavan ihmisen.

Suosittu erikoislehtemme KoneKlassikko syventyy tekniikan ja koneellistumisen mielenkiintoiseen historiaan. Lehti yhdistää eri sukupolvia ja taustoittaa teknologian kehitystä vuosien vieriessä.

Haluamme palvella maa- ja metsätalouden sekä maanrakennuksen ammattilaisia. Näillä ammattilaisilla on suuri merkitys suomalaisen yhteiskunnan kehittäjinä.