Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Suomen Rakennuskone Oy panostaa huoltoon

Suomen Rakennuskone Oy (SR-O) panostaa huoltotoimintaan Suomessa. SR-O on aloittanut oman huoltotoiminnan Vantaan ja Tampereen alueella. Pääkaupunkiseudun asiakkaita palvellaan osoitteessa Juhanilantie 2, 01740 Vantaa ja Tampereen alueella huoltohalli sijaitsee lähellä Tampere-Pirkkalan lentokenttää, osoitteessa Teollisuustie 1 B, 33960 Pirkkala. Varaosapalvelut Tampereella ovat edelleen lähellä Pirkka-hallia, noutopisteen osoite on Ilmailukatu 13.
Suomen Rakennuskone Oy:n asentajina Vantaalla aloittivat vuoden alussa (kuvassa vasemmalta oikealle) Ari Mäenpää, Timo Vepsä, Bert Belov, Timo Haapala, Tapani Keto ja Pasi Salmi.  Korjaamopäällikkönä Vantaan ja Tampereen korjaamolla toimii Jari Wikström (kuvassa oikealla).
Suomen Rakennuskone Oy:n asentajina Vantaalla aloittivat vuoden alussa (kuvassa vasemmalta oikealle) Ari Mäenpää, Timo Vepsä, Bert Belov, Timo Haapala, Tapani Keto ja Pasi Salmi. Korjaamopäällikkönä Vantaan ja Tampereen korjaamolla toimii Jari Wikström (kuvassa oikealla). 

Tampereella kenttähuollon käytössä on tällä hetkellä yksi huoltoauto ja toista varustellaan kovaa vauhtia. Vantaalla kenttähuollon käytössä on kolme huoltoautoa.

Maarakennuskoneiden tekniikka ja automatiikka kehittyvät jatkuvasti helpommaksi käyttää. Ohjaamoissa ilmastointilaitteet ja elektroniset valvonta- ja seurantalaitteet ovat jo nyt vakiovarusteita. Samalla koneiden ohjaus- ja säätöjärjestelmien kehitys vaatii huollolta ja korjaustoiminnalta lisää ammattitaitoa. Maahantuojan oman huoltotoiminnan aloittaminen sopimushuoltotoimintaa tukemaan ja täydentämään antaa lisää turvallisuutta koneen koko elinkaaren ajaksi. Koneen omistaja ja käyttäjä voivat turvallisin mielin keskittyä omaan avainosaamiseensa, maarakentamiseen ja urakointiin.

Komatsu ja Lännen -maansiirtokoneiden huollon kehittäminen Suomen Rakennuskone Oy:ssä on tulevaisuuden päätös ja tulee jatkumaan niin laadullisesti kuin määrällisesti. Oma huoltotoiminta keskitetään kahteen huoltokeskukseen pääkaupunkiseudulle Vantaalle ja Tampereen alueelle Pirkkalaan. Olennainen osa konetoimituksen jälkeistä palvelua on myös tulevaisuudessa maankattava sopimushuoltoverkosto. Sekä oman että sopimushuoltoverkoston ammattitaitoa kohotetaan lisäämällä voimakkaasti sekä asentajien perustietojen että konekohtaisen tietotaidon määrää. Taitoja lisätään panostamalla koulutukseen, josta vastaamaan on SR-O:ssa nimetty koulutuspäällikkö Seppo Kankaanpää. Hänellä on pitkä ura teknisenä asiantuntijana. Lisätietoja: toimitusjohtaja Kari Kokkonen p.050 555 4950 ja palvelupäällikkö Timo Rahkama p.050 520 4490, www.sr-o.fi. IS

Avaa artikkelin PDF