Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Konekilleri 2020 – konenäyttely maatalouden ammattilaisille Jyväskylässä 8.–10.10.2020

Konekilleri-näyttely järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 8.–10.10.2020. Näyttely on avoinna torstaina ja perjantaina kello 9–17 ja lauantaina 9–15. Sisäänpääsyyn tarvitaan kutsukortti.
Kuva: Marko Toivakka
Koneviestin osastolla voit osallistua arvontaan, jossa palkintona on puskulevyllä varustettu 6-pyöräinen Polaris Sportsman -traktorimönkijä.
Koneviestin osastolla voit osallistua arvontaan, jossa palkintona on puskulevyllä varustettu 6-pyöräinen Polaris Sportsman -traktorimönkijä. Kuva: Valmistaja

Jyväskylän maatiloille suunnattujen ammattimessujen tarjontaa jatkaa tänä vuonna Konekilleri-näyttely, jonka painopiste on kotieläinten ja rehukasvien tuotantoa harjoittavien tilojen tarvitsemissa koneissa, tarvikkeissa ja palveluissa. Näyttelyyn on tähän mennessä ilmoittautunut jo noin 60 näytteilleasettajaa, mutta tarkempi tieto kannattaa tarkastaa tapahtuman kotisivuilta www.konekilleri.fi, sillä tilanne elää päivittäin.

Näyttelyssä on myös ulko-osasto, jossa voi tutustua mm. lähes kaikkien suomalaisten klapikonevalmistajien mallistoihin.

Koronaviruksen takia näyttelyn osalta on tehty paljon töitä turvallisuuden varmistamiseksi. Konekillerin tapaisessa ammattinäyttelyssä pystytään turvaväleistä huolehtimaan erittäin hyvin. Järjestäjät sekä näytteilleasettajat huolehtivat siitä, että käsien desinfiointiin on runsaasti mahdollisuuksia. Osastot suunnitellaan ja sijoitellaan niin, että turvaväleistä voidaan huolehtia ja käytävistä tehdään normaalia leveämmät.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Sisään vain ennakkolipulla

Sisäänpääsyyn vaaditaan ennakkolippu, jonka Konekillerin kohderyhmään kuuluvat ammattilaiset saavat ilmaiseksi näytteilleasettajilta. Viranomaisten mahdollisten tietopyyntöjen vuoksi liput ovat henkilökohtaisia. Ennakkolipulla varmistetaan, että kävijämääriä pystytään seuraamaan viranomaisten vaatimalla tavalla. Ryhmät voivat tiedustella lippuja järjestäjiltä. Konekillerin sivuille aukeaa tarkat tiedot lähiaikoina.

Tapahtuman iskulause "Maatilat eivät pysähdy, pidetään pyörät pyörimässä" kuvaa hyvin tällä hetkellä vallitsevaa tunnelmaa. Vaikka nyt korona-aikaan moni tapahtuma on peruttu tai siirretty, ei ammattitapahtumien tarve ole vähentynyt – pikemminkin päinvastoin. Yritykset ja yrittäjät tarvitsevat yhä tietoja konealan kehityksestä ja uutuuksista, joilla työtä voi joko tehostaa tai helpottaa. Messut ja tapahtumat ovat erinomainen tapa tutustua samalla kertaa alan uusimpiin tuotteisiin, innovaatioihin ja palveluihin.

Koneviesti on paikalla

Koneviestin osastolla (B219) voit tutustua Koneviestin viljelymenetelmäkokeen kuulumisiin. Lisäksi osastolla voit osallistua arvontaan, jossa palkintona on puskulevyllä varustettu Polaris Sportsman 570 EPS 6x6 LE T1b -traktorimönkijä, jolla saa ajaa 60 km/h.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

KV:n toimitus on paikalla raportoimassa tapahtuman koneuutuuksista ja keskustelemassa messukävijöiden kanssa konealan kuulumisista ja maatalouden tulevaisuudesta. Osastolla voi tavata myös 1.10.2020 päätoimittajana aloittaneen Eemeli Linnan ja vuoden lopussa eläkkeelle siirtyvän edellinen päätoimittajan Uolevi Oriston.

Tervetuloa Koneviestin osastolle!

Lataa Konekillerin näyttelykartta PDF-muodossa!