Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Deere vahvistaa verkostoaan Venäjällä

John Deere Forestrylle uusi myynti- ja huoltokeskus Syktyvkariin Komin tasavaltaan. Komin tasavalta on tunnettu runsaista metsävaroistaan. Alueella operoi satoja metsäkoneita, joista yli puolet on John Deere- tai Timberjack-metsäkoneita. Avaamalla uuden toimipisteen Syktyvkariin John Deere vahvistaa entisestään asiakaspalveluverkostoaan myös Koillis-Venäjän kasvavilla markkinoilla.

Tavaralajimenetelmän- (Cut To Length) ja kokopuumenetelmän (Full Tree) metsäkoneet kehittyvät erittäin nopeasti. John Deere tekee aktiivista tuotekehitystyötä yhdessä alan johtavien metsäkoneurakoitsijoiden kanssa.

"Syktyvkarin myynti- ja huoltokeskuksen yhteyteen perustetaan myös koulutuskeskus paikallisille urakoitsijoille. Venäjän liiketoiminnan kehittämisessä tulemme jatkossakin keskittymään huolto- ja palvelupisteidemme verkoston laajentamiseen ja siten myös varaosatarvikkeiden toimitusten edelleen nopeuttamiseen", Venäjän John Deere Forestryn toimitusjohtaja Hannu Hietikko sanoo.

Varaosien saatavuus ja lyhyet toimitusajat ovat metsäkoneurakoitsijoille tärkeitä kannattavuustekijöitä. John Deere on kasvattanut omia varaosavarastojaan Venäjällä. Tästä johtuen varaosien saatavuus on parantunut ja huoltopalveluajat nopeutuneet.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

John Deere Forestrylla on kaksi edustustoa Venäjällä, yksi Pietarissa ja toinen Habarovskissa. Myynti- ja huoltokeskus sijaitsee Syktyvkarissa. Yksi huoltokeskus on Petroskoissa. Lisäksi John Deerellä on kuusi itsenäistä sopimushuoltoa Koryazhmassa, Belozerskissa, Permissä, Irkutskissa ja Habarovskissa sekä Vologdassa.

Ensimmäinen tavaralajimenetelmän (Cut To Length) metsäkone toimitettiin Venäjälle 30 vuotta sitten. John Deere Forestry juhlii tänä vuonna sen 30-vuotista läsnäoloa Venäjällä. Juhlavuoden merkiksi John Deere on suunnitellut logon, jota se käyttää juhlavuoden tunnuksena Venäjällä.

Avaa artikkelin PDF