Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Konekaupan Villi Länsi Turussa 22.–23.03.2019 — Turun oma tapahtuma

Turun seudulla sijaitsevien konekauppojen ja huoltoliikkeiden kevättapahtumaa vietettiin maaliskuussa perinteiseen tapaan.
KH-Koneiden pihanäyttelyssä olivat esillä Kobelcon kompaktin ja keskisuuren kokoluokan lyhytperäiset kaivinkoneet. Etualalla SK75SR-3 ja taaempana näkyy SK55SRK, joka on nykyisin 6-sarjaa. Molemmissa koneissa on käytössä Kobelcon melua sekä pölyn vaikutusta vähentävä iNDr-jäähdytysjärjestelmä.
KH-Koneiden pihanäyttelyssä olivat esillä Kobelcon kompaktin ja keskisuuren kokoluokan lyhytperäiset kaivinkoneet. Etualalla SK75SR-3 ja taaempana näkyy SK55SRK, joka on nykyisin 6-sarjaa. Molemmissa koneissa on käytössä Kobelcon melua sekä pölyn vaikutusta vähentävä iNDr-jäähdytysjärjestelmä. Kuva: Jussi Laukkanen
Witraktorin pihalla ympäristönhoitokoneita edusti muun muassa tämä Aebi TT 211, joka on matalan painopisteen rinnekäyttöön suunniteltu työkone. Koneen omapaino on 1 900 kg ja kokonaiskantavuus 3 000 kg. (JL)
Witraktorin pihalla ympäristönhoitokoneita edusti muun muassa tämä Aebi TT 211, joka on matalan painopisteen rinnekäyttöön suunniteltu työkone. Koneen omapaino on 1 900 kg ja kokonaiskantavuus 3 000 kg. (JL) Kuva: Jussi Laukkanen
Pesutraileri.fi on vuokrauspalvelu, jonka kautta voi vuokrata ammattilaistason pesureita. Päivä on lyhin vuokrausaika ja lisävuorokausia voi ottaa tarpeen mukaan. Palvelun omistaa turkulainen Huoltoliike Tuominen Oy. Kuvassa oleva pesuri on Kärcher HDS 13/35 De Tr1, joka voi toimia täysin itsenäisesti ilman sähkövirtaa. Vesimäärä on 1 350 l/min ja suurin paine 350 bar. (UO)
Pesutraileri.fi on vuokrauspalvelu, jonka kautta voi vuokrata ammattilaistason pesureita. Päivä on lyhin vuokrausaika ja lisävuorokausia voi ottaa tarpeen mukaan. Palvelun omistaa turkulainen Huoltoliike Tuominen Oy. Kuvassa oleva pesuri on Kärcher HDS 13/35 De Tr1, joka voi toimia täysin itsenäisesti ilman sähkövirtaa. Vesimäärä on 1 350 l/min ja suurin paine 350 bar. (UO) Kuva: Uolevi Oristo
Rentin pihalla oli Case 521G XT, jossa on FPT:n valmistama 106 kW:n nelisylinterinen N45-moottori. Tässä nelospäästötason moottorisarjassa ei käytetä pakokaasujen kierrätystä eikä erillistä partikkelisuodatinta. Ratkaisulla on pyritty pienempään polttoaineen kulutukseen. (JL)
Rentin pihalla oli Case 521G XT, jossa on FPT:n valmistama 106 kW:n nelisylinterinen N45-moottori. Tässä nelospäästötason moottorisarjassa ei käytetä pakokaasujen kierrätystä eikä erillistä partikkelisuodatinta. Ratkaisulla on pyritty pienempään polttoaineen kulutukseen. (JL) Kuva: Jussi Laukkanen

Tapahtumapaikkoja oli tällä kertaa parissa kymmenessä toimipaikassa, joista suurin osa sijoittui Liedon Avantin ja Tuulissuon teollisuusalueille. Kaikkiaan tapahtumaan osallistuneiden yrityksien lukumäärä kohosi useampaan kymmeneen, sillä monet koneyritykset olivat ottaneet tiloihinsa myös yhteistyökumppaneita.

Katso lisää tuotekuvia Villin Lännen -tapahtumauutisesta !