Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Mansessa möristään taas 23.–24.9.2022 — poikkeuksellisesti tapahtuma järjestetään syksyllä

Perinteiset Manset Mörinät järjestetään kolmen vuoden tauon jälkeen. Maarakennusalan toimijoita on mukana Tampereen ja Pirkkalan alueella.
Kuva: Arto Turpeinen
Tampere

Mansen Mörinät järjestetään kahden vuoden tauon jälkeen 23.–24.9.2022. Koronan aiheuttamien kokoontumisrajoitusten vuoksi suositulla tapahtumalla on ollut parin vuoden tauko. Tällä kertaa myös ajankohta on poikkeuksellinen, sillä aiemmin tapahtuma on järjestetty keväällä.

Järjestäjien mukaan valintaan vaikutti useampi keväällä järjestetty iso rakennusalan tapahtuma, jonka vuoksi haluttiin välttää päällekkäisyyksiä. Aikataulu sopii myös maanviljelijöille, sillä elonkorjuu alkaa syyskuussa olla jo ohi. Vuonna 2023 Mörinät siirtyvät taas tuttuun paikkaan huhtikuulle.

Mansen Mörinän tapahtumat sijoittuvat Tampereen, Pirkkalan ja Lempäälän ympäristöön eri kone- ja kuljetuskauppiaiden toimipisteisiin. Järjestäjän mukaan edelliskerralla varsinaisia järjestäjiä osallistui yli 50 – yhteistyökumppanit mukaan luettuna yrityksiä osallistui yli 200 kappaletta.

Oman lisänsä tarjontaan tuovat mm. varaosa- ja työkalukauppiaat. Tänä vuonna tarjonta onkin monipuolisempi kuin koskaan, sillä mukaan on saatu myös täysin uusia osallistujia. Vuosittainen kävijämäärä on ollut yli 15 000, joten kyseessä on Suomen suurimmat konepäivät.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Mörinät keskittyvät aiempaa enemmän Pirkkalan ja Lempäälän alueille. Avesco Cat on siirtynyt Pirkkalaan ja Wihuri tekninen kauppa puolestaan on muuttamassa Real Machineryn yhteyteen Lempäälään.

Mansessa möristään perjantaina 23.9. klo 9-17 ja lauantaina 24.9. klo 9-15. Kätevä tapa liikkua on hypätä Infra Hämeen järjestämään mörinäbussiin, joka pysähtyy useille eri pysäkeille. Lisätietoja reiteistä löytyy Mörinöitten internetsivustolta osoitteesta: www.mansenmorinat.fi