Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Biojackin energiakourat Lantmännen Agro -ketjun valikoimiin – Biojackille valtakunnallinen myyntikanava

Lantmännen Agro aloittaa Biojack-energiapuukourien myynnin valtakunnallisesti. Koko maan kattava näkyvyys antaa potentiaalia Biojack-energiapuukourien myyntiin.
Lantmännen Agron myyntiin tulevat Biojack Oy:n pienemmän energiapuukourat. Kyseinen Biojack 330-energiakoura oli uutuus FinnMetko 2022-näyttelyssä. Biojack 300 ja 330H ovat Biojackin myynnissä.
Lantmännen Agron myyntiin tulevat Biojack Oy:n pienemmän energiapuukourat. Kyseinen Biojack 330-energiakoura oli uutuus FinnMetko 2022-näyttelyssä. Biojack 300 ja 330H ovat Biojackin myynnissä.  Kuva: Seppo Pentti
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Perniöläinen perheyritys Biojack on kehittänyt ja valmistanut energiapuukouria vuodesta 2008. Mallivalikoima on laajentunut vähitellen. Kouria on toimitettu kotimaahan ja vientiin. Kourat valmistetaan samoissa tiloissa toimivan Nummek Oy:n kanssa. Yritykset kehittävät ja valmistavat tuotteita tiiviissä yhteistyössä.

”Asiakkaiden kanssa on keskusteltu runsaasti, millaisia energiakourat pitäisi olla. Yhteistyömme tuloksena markkinoille on syntynyt käyttäjäystävällisiä ja luotettavia energiapuun korjuuseen tarkoitettuja tuotteita jo vuodesta 2008, jolloin ensimmäinen tuotteemme Biojack 150 tuli markkinoille. Tuotekehityksemme on jatkuvaa, kertoo Biojackin toimitusjohtaja Janne Asikainen.

Biojack Oy ja Lantmännen Agro ovat tehneet yhteistyösopimuksen ja Lantmännen Agro vastaa huhtikuusta alkaen kaikista Biojack-tuotteiden myynnistä Suomessa tietyin rajauksin. Sopimuksen mukaan Biojack Oy hoitaa edelleen Biojack 300H - ja 330H -harvesteripäät ja kourien mukana mahdollisesti menevät X2-puomit. Tuoteperhe tuo Lantmännen Agron valikoimiin lisän metsätyökonekategoriaan. Biojack Oy:n kannalta valtakunnallinen ketju tuo näkyvyyttä markkinoilla, kun kouria on nähtävillä Lantmännen Agro -ketjun liikkeissä eri puolilla Suomea.