Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Maatalousteknologian oma verkostoitumis- ja bisnestapahtuma Saarijärven Biotalouskampuksella

Kaksipäiväinen tapahtuma pidetään kesäkuun alussa 7.-8.6.2023. Tapahtuma on kansainvälinen.
AgriVenture-tapahtuman toteuttamisessa opiskelijoilla on omat tehtävänsä osana tapahtumajärjestelyjä. Jamkin agrologiopiskelija Älymaatila-hankkeen tutkimusavustaja Iita Appelgren vetää opiskelijatiimiä.
AgriVenture-tapahtuman toteuttamisessa opiskelijoilla on omat tehtävänsä osana tapahtumajärjestelyjä. Jamkin agrologiopiskelija Älymaatila-hankkeen tutkimusavustaja Iita Appelgren vetää opiskelijatiimiä. Kuva: Sanna Kuitunen
tarvaala
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Saarijärven Biotalouskampus järjestää Suomen ensimmäisen AgriVenture-tapahtuman, joka on maatalousteknologiaan keskittyvä verkostoitumis- ja bisnestapahtuma. Tilaisuuteen on kutsuttu älymaatalouden startupeja ja scale up -yrityksiä, kehittäjiä ja toimialasta kiinnostuneita sijoittajia, sekä maatalousyrittäjiä.

Kansainvälisessä tapahtumassa maatalousyrittäjät pääsevät tutustumaan uusimpiin täsmäviljelyn ja älymaatalouden ratkaisuihin. Tapahtumaan kuuluu myös farmidemoja ja yritysvierailuja.

Tapahtumassa tuodaan esille ruoantuotannon kannattavuutta ja kestävyyttä parantavia uusia innovaatiota sekä toimialan kohtaamia haasteita. Haasteita ratkaisemaan halutaan löytää kokonaan uusia toimijoita tai toimintatapoja.

Tavoitteena on yhdistää kestävä ruoantuotanto, älymaatalous ja rahoitus. Tapahtuman toisena päivänä pidetään startup -yritysten pitchauskilpailu. Tilaisuudessa pyritään lisäämään tietoisuutta, verkostoitua ja luoda uusia yhteistyömahdollisuuksia.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Yhteistyökumppanina ovat muun muassa Valtra, Agco Power, Lantmännen Agro, Lähitapiola, POP Pankki, Maaseutuverkosto, Loihde Advance, Eban, Fiban, MTK, Kasvu Open ja Keski-Suomen liitto. Kansainvälisenä toimijana yhteistyössä on ruotsalainen tiedekeskus ja yrityskiihdyttämö Krinova. Tapahtumaa tukee myös EU:n aluekehitysrahasto.

Nimekkäimpinä puhujina tilaisuuteen on ilmoittautunut Roviosta tuttu Peter Vesterbacka ja Leijonanluolan myötä julkisuutta saanut sijoittaja Riku Asikainen.

Kansainvälisistä vieraista mainittakoon agroteknologian maailmanjärjestön CIGR:n presidentti Claus Sørensen, ja älymaatalouden apulaisprofessori Oleksiy Guzhva Ruotsin maataloustieteellisestä yliopistosta SLU:sta.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan JAMK:in nettisivujen kautta. Ilmoittautuminen päättyy 30.4.2023.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY