Zetor: Kustannustehokas traktori

Zetor on siinä mielessä harvinainen suurempien traktoreiden valmistaja, että sen mallistossa on ainoastaan 40 km/h kulkevia malleja.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

HCP Finland Oy:n maahantuojan edustaja Peter Mattas kertoo Zetorin olevan kustannustehokas traktori, joka on rakennettu samoista komponenteista kuin muutkin länsitraktorit. Zetorin ostaja voi valita Classic-mallin, jolloin suunnanvaihto, vaihteet ja nostolaite ovat mekaanisia. HS-mallistossa suunnanvaihto ja pikavaihde ovat sähköiset. Nostolaitteen saa toki sähköisenä myös Classic-malliin lisävarusteena.

”Zetorit riittävät perustöihin 100 hevosvoiman molemmin puolin, jos kuljettajan ego kestää Zetorin”, Mattas pohtii. Zetor on edullinen sen ostajat ovat merkkiuskollisia. ”Zetorin puute on joidenkin mielestä 40 km/h matkanopeus, mutta jos sen kestää, niin taitetut kilometrit ovat suhteellisen edullisia”, Mattas päättää.

Zetor käyttää osassa malleissaan rivipumppuja moottoreissaan. Moottori on rivipumpulla hiukan terävä-ääninen, mutta käytössä sitkeän oloinen.