Agrotechnology from Finland -yhteisosasto

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tekesin ja Finpron yhdistyessä syntynyt Business Finland on avittanut suomalaisia maatalouskonevalmistajia vientimarkkinoiden avaamisessa ja laajentamisessa. Toiminta on tapahtunut Agrotechnology from Finland -ohjelman alla ja siihen on osallistunut ohjelmakauden aikana noin 40 yritystä.

Kolme vuotta toimineella Agrotechnology from Finlandilla on tänäkin vuonna yhteisosasto Eurotierissä ja sen kautta messuille osallistuu nyt kuusi yritystä – Antti-Teollisuus, Farmtools, Demeca, JPT-Industria, Kometos sekä Metallipalvelu Hartikainen.

”Ohjelman päätavoitteena on ollut kasvattaa agroteknologiayritysten vientiä valituille kohdemarkkinoille sekä lisätä toimialan kansainvälistä tunnettuutta”, Agrotechnology from Finland -ohjelman johtaja Elina Puszkarzewicz sanoo.

Kolmivuotinen ohjelma päättyy tämän vuoden lopussa, mutta yhteistyö toimialan kansainvälistyvien yritysten kanssa jatkuu. Esimerkiksi Puszkarzewicz nostaa SAMPO-kampanjan, jossa kehitetään valmistavan teollisuuden toimintaa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”SAMPO-kampanja tarjoaa yrityksille rahoitusta, verkostoja sekä kansainvälistymispalveluja. Tavoitteenamme on auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan nopeammin ja kehittämään innovaatioistaan kansainvälisiä menestystarinoita ”, hän sanoo.

Matti Turtiainen