Tapahtuma sai kiitosta

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

ProForest-tapahtuma onnistui ennakko-odotuksiin ja olosuhteisiin nähden erittäin hyvin, arvioi tapahtumaa organisoineen Expomarkin toimitusjohtaja Tomi Niemi. Hän kuvaa, että näytteilleasettajat olivat tyytyväisiä sekä kävijämäärään kokonaisuutena että ammattilaisten määrään. Infrastruktuuri ja näyttelypaikka sai näytteilleasettajilta erittäin hyvää palautetta, Niemi kertoo.

”Näytteilleasettajien palautteista kävi ilmi, että onnistuneelle näyttelylle oli patoutunutta tarvetta”, Niemi kuvailee.

Expomarkin laskelmien mukaan messuilla vieraili noin 3 500 kävijää, mikä vaikuttaa vähäiseltä määrältä näytteilleasettajilta saatuun palautteeseen nähden. Määrä ei sisällä näytteilleasettajien työntekijöitä, joita oli noin nelisen sataa. Lauantain sadesää todennäköisesti verotti vierailijamäärää.

Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran keväällä 2023. ”Näytteilleasettajat ovat jo tehneet ensimmäisiä varauksia tapahtumaan”, Niemi sanoo. ”Tavoitteena olisi saada koko metsäsektorin tekninen ala mukaan seuraaville ProForest messuille. Tapahtumaa halutaan myös kansainvälistää”, hän kertoo.