Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Ammattilaistapahtumat viikon välein - KoneAgria ja Tampereen Konemessut

Kverneland-äkeet lukeutuvat Tampereen Konemessujen uutuuksiin.
Kverneland-äkeet lukeutuvat Tampereen Konemessujen uutuuksiin. 
Agcon osittain omistaman Fellan heinäkoneet tulevat Suomeen. Fellan tuotteita myyvät jatkossa Agco  Suomen toimipisteet.
Agcon osittain omistaman Fellan heinäkoneet tulevat Suomeen. Fellan tuotteita myyvät jatkossa Agco Suomen toimipisteet. 
KoneAgriassa esiteltävä Farmex Cover suojaa farmisäiliötä sekä säältä että varkailta,  samalla tuote toimii myös vaatimusten mukaisena valuma-altaana. Mallisuojattu tuote sopii yleisimmille säiliömalleille.
KoneAgriassa esiteltävä Farmex Cover suojaa farmisäiliötä sekä säältä että varkailta, samalla tuote toimii myös vaatimusten mukaisena valuma-altaana. Mallisuojattu tuote sopii yleisimmille säiliömalleille. 

Uolevi Oristo

Syksyn kiireet jatkuvat konenäyttelyiden merkeissä, sillä lokakuussa järjestetään kaksi ammattilaistapahtumaa: KoneAgria Jyväskylässä 8–11.10. ja Konemessut Tampereella 16.–18.10. Kummassakin näyttelyssä esitellään uutuuskoneita ja tarvikkeita maa- ja metsätaloudessa toimiville yrittäjille.

KoneAgria on maatalouden ammattilaisille suunnattu kone-, laite- ja tarvikenäyttely, joka järjestetään tänä vuonna 10. kerran. KoneAgrian taustavoimana on ProAgria.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Näyttelyosastoja on noin 200, jotka eivät valitettavasti mahtuneet kaikki sisälle. Siksi osastoja on myös Messukeskus Paviljongin pihalla ja kevytrakenteisissa halleissa.

Jyväskylään on helppo tulla junalla, koska messukeskus sijaitsee aseman ratapihan vieressä. Mikäli tulet omalla autolla, niin se kannattaa jättää suosiolla etäparkkiin, josta on bussikuljetus suoraan näyttelyn portille. Pysäköinti ja bussikuljetus ovat ilmaisia. Messukeskuksen parkkipaikkojen perään ei kannata haikailla, sillä ne ovat pääosin messuosastojen käytössä.

Tampereella alan yritysten yhteistapahtuma

Tampereen Konemessujen pääjärjestäjinä ovat Agrimarket-ketju,

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Y-Agro ja Agritek Oy tavarantoimittajineen. Mukana on myös yrityksiä, jotka markkinoivat tuotteitaan myös muiden kuin näyttelyn pääjärjestäjien myyntiverkoston kautta, esimerkkinä mainittakoon Tume.

Osallistu yleisökilpailuun

Tervetuloa käymään Koneviestin osastolla, jossa voit jättää juttuvinkkisi toimitukselle ja osallistua yleisökilpailuun, jonka pääpalkintona on John Deere Gator -lavamönkijä. Osastomme sijaitsee KoneAgriassa Messukeskus Paviljongin C-hallissa, paikan numero on 146. Tampereen konemessuilla löydät meidät Messukeskuksen aulasta.

Uusia tuotteita ja edustuksia

Konekaupan muutokset jatkuvat. Valtran myynnissä olevien koneiden valikoima kasvaa Fella-heinäkoneilla. Agco omistaa Valtran ja on Fellan suurin osakas, joten myynnin siirtyminen Agcon oman myyntiorganisaatioon on luonnollinen valinta.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Myynti tapahtuu nykyisen AGCO Suomen organisaation kautta, eli meille on tulossa uusi edustus Valtran, Fendtin ja Sampon rinnalle. Samat myyjät myyvät samoista pisteistä nämä kaikki tuotemerkit. Varsinaisia markkinaosuustavoitteita emme ole vielä asettaneet. Tuomme kuitenkin markkinoille erinomaisen tuotteen tähän segmenttiin ja uskomme, että Fella-heinäkoneille löytyy ostajia myös Suomesta”, toteaa Valtran myyntijohtaja Pertti Laaksonen.

Agritek aloittaa Kverneland-äkeiden myynnin Suomessa. Äkeet valmistaa kotimainen Potila Oy. Kverneland Tiger on kylvömuokkaukseen suunnattu hinattava äesmallisto, joka asettuu Suomen markkinoilla suosituimpaan, 5–8-metristen kokoluokkaan. Kverneland-joustopiikkiäkeitä on myyty useita vuosia Ruotsissa, Tanskassa, Tsekeissä, Unkarissa ja Romaniassa. Tuotteella on Euroopassa laaja tyytyväinen käyttäjäkunta.

”Uusi äesmallisto täydentää puuttuvan lenkin Kvernelandin tuotevalikoimassa” kertoo Agritek Oy:n työkoneiden myyntipäällikkö Eemeli Linna.

Tampereen Konemessut on valtakunnallinen ammattilaisten näyt-

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

tely, jossa on riittävästi tilaa esitellä uutuuskoneita sekä maatilan peruskonekalustoa. Konemessuilla ovat esillä maatalouskoneet kuten traktorit, puimurit, maataloustyökoneet ja konetarvikkeet. Myös muut viljelyssä tarvittavat panokset, kuten siemenet, kasvinsuojeluaineet, lannoitteet, rehut ja maatilarakentaminen esittäytyvät omilla osastoillaan. Tapahtumassa on esillä myös maatalouteen liittyviä palveluita ja maaseutuun liittyviä tuotteita.

Tampereen Messu- ja Urheilu-

keskus on modernein ja monipuolisin pääkaupunkiseudun ulkopuolella sijaitseva messukeskus. Tampereella on saman katon alla messutilaa yhteensä noin 26 000 neliötä, uusimpana tilana syksyllä 2013 valmistunut yli 5 200 neliön kokoinen E-halli. Lisäksi Tampereen etuna ovat erittäin laajat parkkialueet sekä yksityisautoille että linja-autoille.

Tampereen Konemessuille on avoin pääsy. Myös pysäköintitilat ovat maksuttomat. n

Avaa artikkelin PDF