Nisula N5 -harvennushakkuukoneen toimitukset alkoivat

Nisula N5 harvennushakkuukoneen uudistettu 4-pyöräinen malli on tullut markkinoille. Koneen päivityksessä on kuunneltu asiakkaiden palautetta ja valmistajan mukaan siitä on kehitetty harvennushakkuille entistä kustannustehokkaampi ja tuottavampi.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kone on saanut keulalle uuden moottorin. Myös akselistot on päivitetty ZF:ään. Ohjaamon sisusta on uusittu kokonaan ja ohjaamosta näkyvyys työskentelyalueelle on parantunut.

”Uskomme, että kustannustehokkaammille ja kevyemmille harvennuskoneille on jatkossa entistä parempi kysyntä. Isoja koneita tarvitaan, mutta ykkös - ja kakkosharvennuksia on turha hakata yli 20 tonnia painavilla koneilla, joissa on raskaat hakkuupäät. Se ei ole kenenkään etu", kertoo Kalle Mattsson Nisulalta.

Pitkät nosturit, koneen järkevät fyysiset mitat ja kohtuullinen paino mahdollistavat N5:n käytön kustannustehokkaasti harvennuksilla ympäri vuoden.

"Meidän ajatusmaailmassa tehokkuus on jotain muuta kuin motteja ja liikevaihtoa. Se on myös kustannuksien hallintaa ja metsän huomioon ottamista”, Mattsson sanoo.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uuden N5:n toimitukset vientiin ovat alkaneet ja kotimaassa uusi N5-mallisto saa ensiesiintymisen FinnMetko-messuilla Jämsänkoskella elo-syyskuun vaihteessa.