Nokian Forest King TRS 2+ kuusipyöräiselle metsäkoneelle

Nokian Forest King TRS 2+ tuo parempia ominaisuuksia kuusipyöräisille metsäkoneille. Tämän lisäksi uudet koot laajentavat Forest King F2- ja TRS 2 -renkaiden käyttömahdollisuuksia.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

n Nokian Raskaat Renkaat -rengaslinjan uusin tulokas on Forest King TRS 2+, jonka uudistettu rakenne parantaa pitoa ja torjuu riskiä maaperän vahingoittumisesta. Valmistaja lupaa renkaalle myös pitkää käyttöikää sekä hyvää soveltuvuutta ketju- ja telakäytölle.

Renkaan mahdollisimman leveä kosketuspinta maahan on tärkein tekijä, joka parantaa pitoa ilman teloja ajettaessa. Niitä käytettäessä puolestaan parannettu tuki ketjuil- le ja teloille minimoi renkaan kulumista. Käyttöiän pidentämiseksi Nokian Forest King TRS 2+ -renkaissa on enemmän kumia olka-alueilla. Itse pintakuvion suojana ovat teräsvahvistukset.

Nokian Forest King F2- sekä Nokian Forest King TRS 2 -renkaiden uudet kokovaihtoehdot tuovat ne yhä useamman metsäkoneen ulottuville. Vuoden 2019 lopusta kumpikin rengas on saatavana myös koossa 800/40–24.5.

Nokian Forest King TRS 2+ on yhteensopiva samankokoisten Nokian Forest Rider -renkaille tarkoitettujen vanteiden, sisärenkaiden, ketjujen sekä telojen kanssa. Seuraavat kolme kokoa tulevat saataville vuoden 2019 lopusta: 600/65–34, 710/55–34 ja 710/70–34.