Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Trimble Müller-kaupalla ISOBUS-ympäristöön

Trimble ostaa saksalaisen maataloustyökoneiden ohjauselektroniikkaa valmistavan Müller-Elektronik -perheyhtiön tytäryhtiöineen. Kauppahintaa ei kerrota. Näin Trimble pääsee tarjoamaan täsmäviljelytekniikkaa työkoneisiin.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Noin 375 työntekijän Müller kuuluu ISOBUS-protokollan varhaisiin kehittäjiin. Se on toimittanut ohjaimia (ECU) ja sulautettua elektroniikkaa traktori–työkone-hallintaan ruiskujen, kylvökoneiden, lietelantavaunujen ja muiden työkoneiden säätöön ja ohjaukseen. Sen laitteistoja ja ohjelmia saa tehdas- ja jälkiasenteisina.

Teknologiansa yhdistämällä Trimble ja Müller pystyvät kehittämään uusia ratkaisuja viljelijöille, joiden on vaikea saada eri merkkisten maatalouskoneiden elektroniikasta helposti yhteensopivaa. Müllerin ISOBUS-ratkaisut ovat laajalti eri työkonemerkkeihin sovitettavissa. “Meidän järjestelmämme yhdistäminen Trimblen viljelyohjelmistoon mahdollistaa hyvin laajan järjestelmien integraation isolle valmistajakentälle”, Müller-Elektronikin toimitusjohtaja Christian Müller sanoo (Off-Highway).