Koneosapalvelu Oy ja Nordic Traction Group Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen – Nordic Traction Group vastaa tulevaisuudessa Kopa- kantavien telojen valmistuksesta

Koneosapalvelu Oy ja Nordic Traction Group Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien metsäkonetelojen valmistusta ja myyntiä. Koneosapalvelu jatkaa Kopa-telojen myyntiä Suomessa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Nordic Traction Group on viime vuosina investoinut automaatioteknologiaan ja telatuotannon tehostamiseen Dumfriesissa Skotlannissa. Siellä Clark Tracks on suunnitellut ja valmistanut metsäkoneen teloja jo 34 vuotta. ”Euroopan markkinoilla kantavilla teloilla on suuri kysyntä. Olemme innoissamme voidessamme tarjota valikoimaamme täydentävää tuotetta laajalle jälleenmyyjäverkostollemme”, toteaa Koneosapalvelun tiedotteessa Nordic Traction Groupin toimitusjohtaja Tero Järvinen. Telatuotannon siirto tapahtuu vaiheittain vuoden 2022 aikana.

Yhteistyösopimuksen tavoitteena on varmistaa Koneosapalvelun kehittämien telojen kilpailukykyinen valmistus ja lisätä telojen myyntiä erityisesti kansainvälisillä markkinoilla. : ”Aloitimme Kopa -kantavien telojen tuotekehityksen vuonna 2015, ja tuotteesta on tullut erittäin suosittu kotimaassa. Tuotantomäärien jatkuvasti kasvaessa oman tuotantomme rajat Vilppulassa alkoivat tulla vastaan. Yhdessä metsäkonetelojen valmistukseen erikoistuneen yhteistyökumppanin kanssa pystymme lisäämään tuotantomääriä ja tehostamaan valmistusta.”, vahvistaa yhteistyön pohjaa Koneosapalvelun toimitusjohtaja Hannu Soimasuo. ”Kopa-telat on patentoitu tuote, ja immateriaalioikeudet säilyvät Koneosapalvelulla. Jatkamme Kopa-telojen kotimaan myyntiä kuten ennenkin, ja lisäksi saamme myyntivalikoimaamme Nordic Traction Groupin valmistamat yleistelat. Vientimyynnistä vastaa jatkossa Nordic Traction Groupin jakeluverkosto”.