Pikavaihdevaihteisto Valtran A-sarjaan

Valtra esitteli 7.1. uutuuksiaan vuodelle 2019. A-sarja laajeni kahdella uudella powershiftvaihteistoilla varustetuilla malleilla A104 HiTech 4 (100 hv) ja A114 HiTech 4 (110 hv). Kummassakin mallissa moottorit täyttävät tason 4 päästömääräykset SCR-järjestelmän eli urean avulla.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Molemmissa malleissa vaihteistona on neljä robotilla vaihdettavaa aluevaihdetta sekä neljä pikavaihdetta. Lisävarusteena olevalla ryömintävaihteistolla välitykset voidaan tuplata 32x32:een. Uuden vaihteiston myötä pikavaihdevaihteistollisiin malleihin tulee saatavilla lisävarusteena myös mekaaninen ohjaamojousitus, jota ei ainakaan toistaiseksi ole saatavilla perusvaihteistolla varustettuihin malleihin.

Uutta A-sarjassa on myös mahdollisuus varustaa traktori etuvoimanotolla ja etunostolaitteella Unlimited-varustelun kautta. Uutta ilmettä A-sarjaan tuo uusi entistä monipuolisempaa tietoa tarjoava mittaristo.

Uudet A-sarjan mallit ovat jo sarjatuotannossa ja ensimmäisiin HiTech 4 -malleihin pääsee tutustumaan myyntipisteissä jo täällä viikolla.