Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Fendt esittelee uudet 200 Vario-mallit – uutuustraktorimallisto on varusteltavissa entistä monipuolisemmin

Fendtin 200-sarjan traktorimallisto uudistuu. 200-sarjaa uudistuu samaan tapaan kuin 300-sarja viime vuonna. Merkille tuttuun tapaan kaikki uudet 200-sarjan traktorit on varustettu portaattomalla Vario-voimansiirrolla.
Kuva: Valmistaja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Kuva: Valmistaja
Kuva: Valmistaja

Uutuusmallien konepeiton muotoilua on uudistettu vastaamaan suurempien mallisarjojen ilmettä. Ohjaamossa uutta on niin mittaristo kuin ajokahvakin.

200-sarja oli saatavilla aiemmin vain Power-varustelupaketilla, uudistuksen myötä esitellään myös 200-sarjan Profi- ja Profi+-versiot. Uusien varustetasojen myötä 200-sarjaan on saatavilla entistä enemmän varusteita ja uutta tekniikkaa. Kun varustelutasoksi valitaan Profi+, on traktori saatavilla automaattiohjauksella varustettuna suoraan tehtaalta.

Hallintalaitteiden asettelu muistuttaa nyt 300-sarjaa, FendtONE-konseptin mukaisesti 10-tuumaiseen näyttöön perustuva mittaristo on täysin digitaalinen. Lisäksi kyynärnojassa on Profi+-malleissa vakiona ja Profi-versioissa lisävarusteena myös 12-tuumainen terminaali. Ohjaamo on aiempaa tilavampi ja myös näkyvyyden kerrotaan parantuneen edellisen sukupolven malleihin verrattuna. Pohjoismaisten käyttäjien mieltä ja jalkoja lämmittänee myös tieto siitä, että poljinten ympäristön lämmitystä on parannettu.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Työhydrauliikkahydrauliikkaventtiilit ovat vakiona sähkökäyttöiset, hydrauliikkajärjestelmä on aina kuormantunteva.

Uusi 200-sarja tulee sisältämään viisi eritehoista mallia, joista kaikista on saatavilla Power, Profi- ja Profi+-varustetasot. Mallit ovat 207 Vario, 208 Vario, 209 Vario, 210 Vario ja 211 Vario. 207 Varion maksimiteho on 79 hevosvoimaa, 211 Vario saavuttaa 10 hevosvoiman lisätehonsa turvin 124 hevosvoiman maksimitehon.

Uuden 200-sarjan myynti alkaa heti, ensimmäiset traktorit ehtivät toimitukseen tämän hetken arvion mukaan tammikuusta 2021 alkaen.