Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Efferiltä markkinoille uusi raskaan kantaman kuormausnosturi

EFFER iQ.950 HP on 90 tonnin (tm) raskaan kantaman kuormausnosturin, joka soveltuu monenlaisiin pysty- ja vaakasuuntaisiin nostotöihin.
Efferin uusi iQ.950 painaa versiosta ja varusteista riippuen 8750 – 9140 kg. Asennus on mahdollinen useimpiin eri kuorma-automalleihin.
Efferin uusi iQ.950 painaa versiosta ja varusteista riippuen 8750 – 9140 kg. Asennus on mahdollinen useimpiin eri kuorma-automalleihin. Kuva: Valmistaja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

EFFERin uusimmissa kuormausnostureissa käytetään kaksikulmaista V12-Power-puomiprofiilia. Yhdessä JIB:n kanssa saadaan sekä pysty- että sivusuuntaisesti lisää ulottumaa. Nosturi on varustettu SPACEevo-ohjausjärjestelmällä, mikä lisää nosturin tarkkuutta ja auttaa turvallisempaan työskentelyyn. Nostokykyä voidaan lisätä VSL+ (Variable Stability Logic-plus) -toiminnolla, joka käyttää kuormaa aktiivisena osana stabilointiasetuksissa, kun taas DLC-S (Dynamic Load Chart) vähentää stabilointiasetusten määrittämiseen kuluvaa aikaa.

Nosturissa on muuttuvatilavuuksinen hydraulipumppu, jonka avulla optimoidaan virtaukset ja saadaan alennettua polttoaineenkulutusta. Nosturin on suojattu kauttaaltaan nDurance- nanopohjaisella teknologiapinnoiteella. Se antaa nosturille ja sen osille pitkäkestoisen suojan korroosiota, ruostetta tai ulkoisilta ympäristötekijöitä vastaan, jotka vaikuttavat sen ulkonäköön ja jäännösarvoon ajan myötä.

Uusi kaukosäädin ja paljon yhteisiä osia

Kuormainpakettiin kuuluu Uusi Olsbergsin CombiDrive4-kaukosäädin. Se tarjoaa käyttäjille useita personointivaihtoehtoja, jotta toimintojen nopeutta voidaan mukauttaa, sekä turvaominaisuuksia, kuten Confirmed View, joka havaitsee, onko kuljettaja näkemässä tukien avautumista.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

EFFER iQ.950 HP:ssa käytetään samoja osia ja säätimiä muiden iQ:n ja iX aluenostureiden kanssa. Tämä helpottaa useilla eri nostureilla ja malleilla operoivien arkea, sillä he voivat pienentää varastovarastoaan, kun yhä useampaa komponenttia ja osaa voidaan käyttää useammassa mallissa ja versiossa.