Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

EFFER esittelee kolme uuden sukupolven nosturimallia

EFFERin raskaamman pään kuormausnosturimallisto laajenee uuden sukupolven nostureilla. Päivityksessä on painotettu polttoainetaloudellisuutta ja parempaa tuottavuutta sekä turvallisempaa työskentelyä.
EFFER tuo markkinoille kolme uutta nosturimallia. Malliston suurin, 110 tonnimetrin iQ.1200 HP, on muotoilultaan ja mitoitukseltaan 90 tonnimetrin nosturin kokoinen, joten se voidaan asentaa neliakseliseen kuorma-autoon.
EFFER tuo markkinoille kolme uutta nosturimallia. Malliston suurin, 110 tonnimetrin iQ.1200 HP, on muotoilultaan ja mitoitukseltaan 90 tonnimetrin nosturin kokoinen, joten se voidaan asentaa neliakseliseen kuorma-autoon. Kuva: Valmistaja

EFFERin uutuudet tulevat nostokyvyltään 110 tonnimetrin, 51 tonnimetrin ja 32.1 tonnimetrin kokoluokkiin. Nostureita ohjataan uudella SPACEevo-ohjausjärjestelmällä, joka mahdollistaa niiden tarkan käytön suurillakin nopeuksilla. Se tarjoaa myös edistyneitä turvallisuus- ja tuottavuusominaisuuksia, kuten VSL+, jotka voivat maksimoida nostokapasiteetin laskemalla vakauden tukijalkojen sijainnin ja trukin kokonaispainon mukaan. SPACEevo on modulaarinen ja avoin alusta, johon asiakas voi liittää uusia ominaisuuksia, kun ne tulevat ajan myötä saataville.

Nostureissa on vakiona XS-kaukosäädin, joka voidaan korvata uudella valinnaisella CombiDrive4-kaukosäätimellä. Siitä löytyy turvallisuutta parantavia ominaisuuksia, kuten Confirm View -toiminnolla parhaan näkökentän löytämiseksi, kolmella teräväpiirto- ja kirkkaalla värinäytöllä.

Uusia malleja on mahdollista saada myös versioina, jotka on varustettu Space X4 -ohjausjärjestelmällä ja CombiDrive 3 -kaukosäätimellä.

Kompakti koko

Malliston suurin, 110 tonnimetrin iQ.1200 HP on varustettu kaksikulmaisella puomilla JIB-profiililla, joka mahdollistaa asennuksen kahden metrin tilaan. Kompakti rakenne muistuttaa 90 tonnimetrin nosturia, joten se jättää suuremman hyötykuorman ja mahdollistaa nosturin asentamisen 4-akselisiin kuorma-autoihin. Muuttuvatilavuuksinen pumppu lisää virtausta ja mahdollistaa pienemmän polttoaineenkulutuksen. Nosturissa ja sen komponenteissa on nano-pohjainen pinnoitus, mikä antaa paremman suojan ulkoisia tekijöitä vastaan.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Myös 51 tonnimetrin iX.550 HP on varustettu muuttuvatilavuuksisella pumpulla ja nano-pohjaisella pinnoituksella. Tämä malli on tarjolla kolmella ulottumalla sekä lisävarusteena saatavana 150X-6 JIBllä.

iX.355 HP on 32.1 tonnimetrin malli, joka on saatavilla kahdella ulottumalla ja lisävarusteisella 70X4 JIBillä. Myös tässä on muuttuvatilavuuksinen pumppu sekä nano-pinnoitetut osat. Kaikki mallit on varustettu SPACEevo-ohjasujärjestelmällä.