Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Hiab lanseeraa kaksi uutta MULTILIFT-koukkulavatuotetta

MULTILIFT-mallisto päivittyy kahdella uudella tuotteella, MULTILIFT Ultima 28Z - ja MULTILIFT Ultima ZERO -koukkulavalaitteilla.
Hiab on tuonut markkinoille 28-tonnin nostokyvyn Ultima 28Z -koukkulavalaitteiston. Sen etuna on mm. alhainen lastauskulma.
Hiab on tuonut markkinoille 28-tonnin nostokyvyn Ultima 28Z -koukkulavalaitteiston. Sen etuna on mm. alhainen lastauskulma. Kuva: Valmistaja

Uusi 28 tonnin nostokapasiteetin Ultima28Z on tarkoitettu etenkin sellaisille asiakkaille, joiden koukkulava-autoa käyttää useampi kuljettaja. Laitteiston käytön luvataan olevan yksinkertaista ja turvallista. Siinä on alhainen lastauskulma, joten se soveltuu hyvin korkeusrajoitteisissa kohteissa työskentelyyn.

Multilift Ultima ZERO on tuoteominaisuuksiltaan vastaava kuin perinteinen Ultima, mutta sen lähtökohtana ovat sekä valmistuksen että käytön aikaiset alemmat co2-päästöt. Rakenteissa on 25 prosenttia kierrätettyä terästä ja tuotantoprosessia on kehitetty niin, että tuotannonaikaiset päästöt ovat 15 prosenttia alemmat. Performace-paketin avulla saadaan nopeampi lasku, kippaus sekä aiempaa nopeammat nopean toiminnan ominaisuudet. Tämä saadaan aikaan aiempaa pienemmillä moottorinkierroksilla, jolloin polttoainetta kuluu vähemmän. Lisäksi melutasoa on alennettu kitkanpoistotekniikalla. Tässä nostetaan eturunkoa, jolloin tärinää ja mekaanista melua on aiempaa vähemmän. Ultima Zero sekä Performance-paketti ovat saatavilla 20–30 tonnin kokoluokan Ultima-sarjan koukkulavalaitteisiin.

Hiabin vaihtolavatuotteiden myynti- ja tuotehallintajohtaja Henri Janhonen sanoo, että yhä useammalla asiakkaalla painavat kalustovalintoja tehdessä yhä enemmän vastuullisuus- ja ympäristöasiat tuottavuuden, nopeuden ja turvallisuuden lisäksi.

”Hiabilla on tarjolla yhä enemmän kierrätysteräksestä valmistettuja tuotteita. Lisäksi tuomme jatkuvasti energiankulutusta alentavia tuotteita markkinoille.”

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY