Hiab päivittää HiVisionin puutavaranostureille ja vaihtolavalaitteille

Hiab lanseeraa puutavaranostureille tarkoitetun HiVision 2.0 -kamerajärjestelmän ja HiVisionin parannuksista MULTILIFT-vaihtolavalaitteille.
Virtuaalitodellisuusteknologian avulla  voidaan parantaa tuottavuutta, vähentää laitteiden painoa ja tarjota käyttäjälle mukavamman ja turvallisemman työympäristön.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Hiabin puutavaranostureille tarkoitettu HiVision näyttää 270 asteen näkymän vaakatasossa ja 130 asteen näkymän pystysuunnassa runkoon asetettujen ulkoisten kameroiden avulla, minkä kuljettaja voi nähdä virtuaalitodellisuuden (VR) laseilla kuorma-auton ohjaamossa. Tämä parantaa tuottavuutta, vähentää laitteiden painoa ja tarjoaa käyttäjälle mukavamman ja turvallisemman työympäristön.

HiVision 2.0:ssa on parannettu kamerajärjestelmä yhdistettynä tehokkaaseen tietokoneeseen ja VR-laseihin. Tämä tukee korkeampaa kuvanopeutta sekä parempaa resoluutiota ja kirkkautta luonnollisemman katselukokemuksen luomiseksi. HiVisionin ensimmäistä versiota on myös mahdollista jälkiasentaa LOGLIFT- tai JONSERED-puutavaranosturit.

"Uusi HiVision 2.0 vähentää huimausta tai näön hämärtymistä, jotka yleensä liittyvät VR-tekniikan käyttöön. Ratkaisu tarjoaa edelleen parannetun tarkkuuden, turvallisuuden ja mukavan työympäristön metsänostureillemme, ja se on osoittautunut erittäin suosituksi asiakkaiden keskuudessa, jotka ostivat ensimmäisen HiVision-version,” Hiab Forestryn Global Product Management johtaja Davide Pernice sanoo.

Parannuksia vaihtolavakäyttöön

MULTILIFT-vaihtolavalaitteen yhteyteen tarkoitettu HiVision tarjoaa useita näkymiä kolmesta kamerasta, kontin laskeutumispisteen tiedot ja dynaamiset peruutusohjauslinjat koukkulaitteen turvallisempaan, helpompaan ja mukavampaan käyttöön käyttämällä kosketusnäyttöä kuorma-auton ohjaamossa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MULTILIFT-vaihtolavalaitteen yhteyteen tarkoitettua HiVision-järjestelmää käytetään ohjaamon sijoitetun kosketusnäytön kautta. Kuvanlaatua on parannettu ja siitä on hyötyö etenkin vaikeissa valaistusolosuhteissa.
MULTILIFT-vaihtolavalaitteen yhteyteen tarkoitettua HiVision-järjestelmää käytetään ohjaamon sijoitetun kosketusnäytön kautta. Kuvanlaatua on parannettu ja siitä on hyötyö etenkin vaikeissa valaistusolosuhteissa. Kuva: Valmistaja

Uudessa versiossa Hiab on parantanut kameran kuvanlaatua tarjotakseen asiakkaille turvallisemman toiminnan ja paremman tehokkuuden vaikeissa valaistusolosuhteissa, kuten suorassa auringonpaisteessa, pilkkopimeässä sekä sateessa ja lumessa.

Esteentunnistusohjelmisto on ylimääräinen turvaominaisuus, joka minimoi henkilövahinkojen tai laitevaurioiden riskin. HiVision for MULTILIFT on saatavilla Hiabin MULTILIFT Ultiman koukkulaitesarjaan.