Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Väderstad vahvistaa Suomen edustustaan

Ruotsalainen maanmuokkaus- ja työkonevalmistaja Väderstad on rekrytoinut uuden edustajan Suomen markkinoille. Elokuun 1.päivästä alkaen agrologi Sebastian Baarmaan on vastannut Väderstadin Suomen markkinasta.
Kuva: Valmistaja

Sebastian Baarmanilla on pitkä ura maatalouskonerintamalla. Hän on aiemmin työskennellyt konemyyjänä Hankkijalla ja myyntipäällikkönä Agritekillä. Rekrytoinnin myötä Väderstad syventää yhteistyötä Hankkija Oy:n kanssa. Vahvan tuotetuntemuksen omaava Baarman tarjoaa mm. teknistä tukea sekä kouluttaa myynti- ja huoltohenkilöstöä.

”Sebastian Baarmanin myötä Väderstad vahvistaa markkina -asemaansa Suomen markkinoilla. Olemme olleet Suomalaisten viljelijöiden yhteistyökumppanina jo 80-luvun alusta asti. Muun muassa legendaarinen kylvökoneemme Rapid on niittänyt suurta mainetta Suomen markkinoilla. Sama koskee maanmuokkauskoneitamme. Sebastian Baarmanin myötä voimme parantaa suomalaisille maanviljelijöille tarjoamaamme tukea”, sanoo Bo Stark, pohjoismaiden markkinoista vastaava myyntipäällikkö Väderstadilla.