Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Nordic Traction Group saa uuden omistajan

Pitkäaikaissijoittaja AB Max Sievert ostaa Nordic Traction Groupin Accent Equity 2012 L.P.-rahastolta. Yrityksen toimiva johto jatkaa yrityksen omistajina. Tulevina vuosina Nordic Traction Group aikoo investoida etenkin tuotekehitykseen ja tuotantokapasiteetin kasvattamiseen.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Nordic Traction Group on yksi maailman johtavista ammattikäyttöön tarkoitettujen liukuesteiden valmistajista. Sen tuotteita käytetään vaativissa olosuhteissa monenlaisissa eri ajoneuvotyypeissä, erityisesti metsätaloudessa. Yhtiöllä on tuotantoa kahdessa tehtaassa, Loimaalla Suomessa sekä Dumfriesissa Skotlannissa.

Loimaan tehdas on perustettu vuonna 1886 ja liukuesteketjuja on tehtaalla valmistettu 1930-luvulta lähtien. Skotlannissa on teloja valmistettu 30 vuotta. Molemmista tehtaista tuotteet toimitetaan suoraan konevalmistajille ja muihin jakelukanaviin yli 30 maahan käyttäen tunnettuja tuotemerkkejä kuten Clark Tracks, NordChain, OFA ja GripX. Yli 110 työntekijää työllistävän yrityksen pääkonttori sijaitsee Loimaalla.

AB Max Sievert sijoittaa pitkällä tähtäimellä ja matalalla taloudellisella riskillä hyvin johdettuihin, voittoa tuottaviin ja kasvaviin pohjoismaisiin yrityksiin. Nordic Traction on Max Sievertin neljäs yritysosto.