Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Uusia ominaisuuksia Claas Connect -pilvipalveluun – koneenhallinta ja viljelysuunnittelu samaan palveluun

Järjestelmä on avoin, joten sinne voi yhdistää myös muiden merkkien koneita.
Viljelysuunnittelu, tehtäväohjeet sekä koneiden hallinta ovat kaikki samassa palvelussa.
Viljelysuunnittelu, tehtäväohjeet sekä koneiden hallinta ovat kaikki samassa palvelussa. Kuva: Valmistaja

Uudessa Claas Connectissa on yhdistettynä digitaalinen koneen hallinta, huoltojen suunnittelu yhdessä jälleenmyyjän kanssa, traktoriin liittyvät ohjelmistolisenssit, viljelyn toimenpidekartat sekä dokumentointi samassa pilvipalvelualustassa. Uudet ominaisuudet tulevat käyttöön vuoden 2024 aikana.

Palvelussa voi myös suunnitella konehankintoja varusteiden ja versioiden hinnat sisältävän konfiguraattorin avulla. Konfiguroinnin jälkeen jälleenmyyjä tekee niin haluttaessa tarjouksen ja järjestää koneen esittelyn. Mahdollisten kauppojen toteutuessa kone lisätään automaattisesti asiakkaan tiliin. Palveluun kuuluu myös oman kaluston sähköiset käyttöohjeet ja varaosakuvastot räjäytyskuvineen. Etäseuranta ja suorituskykymonitorointi on osana Claas Connectia.

Claas aloitti digitaaliset palvelunsa jo 1990-luvun puolivälissä Lexionin satokartoitustoiminnallisuudella. Connectiin on sulautettu kaikki digitaalisten palveluiden toiminnallisuudet. Kaikki toiminnot ovat käytettävissä saman palvelun kautta yhdellä Claas-tunnuksella. Palvelu on käytettävissä matkapuhelimella, tabletilla ja tietokoneella.

Uusien ominaisuuksien myötä lisäarvo saadaan siitä, että kaikki toiminnallisuudet ja tietojärjestelmät saadaan saman tunnuksen ja palvelun alle. Järjestelmä on avoin muillekin brändeille ja globaalisti käytössä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY