Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Ruotsalaisvalmistaja Eco Log tuo omat harvesteripäämallit markkinoille yhteistyössä SP Maskinerin kanssa

Ruotsalainen metsäkonevalmistaja Eco Log Group laajentaa nyt tuotevalikoimaansa esittelemällä oman, neljästä mallista koostuvan harvesteripäiden sarjan malliston. Näin valmistaja pystyy tarjoamaan täydellisen oman tuotevalikoiman.
Kuva: Mikael Frimodig

Kahden viime vuoden aikana Eco Log on kasvattanut tasaisesti sekä harvesterien että kuormatraktoreiden valikoimaansa, kuten ostamalla Gremo-metsäkoneiden valmistuksen. Nyt uusi harvesteripäiden sarja on seuraava askel pitkän aikavälin kehitys- ja kasvustrategiassa.

Uusi Eco Log -harvesterisarja perustuu SP Maskinerin harvesteripäiden tekniikkaan, joka on mukautettu ja optimoitu Eco Log -harvesteihin. Uudet Eco Log -harvesteripäät ovat varustettu patentoidulla Eco Log Saw Control -sovelluksella.

Eco Log -harvesterisarja koostuu neljästä mallista. 461 LF on malliston kevein harvennuskäyttöön soveltuva malli ja pohjoismaiseksi yleiskäytön harvesteripääksi soveltuu 561 LF. Kaksi järeämpää mallia 661 LF ja 761 LF ovat parhaimmillaan järeidein puiden käsittelyissä.

"Uskomme paljon uusiin harvesteripäihimme, ja on todella hienoa esitellä niitä yhdessä uuden Eco Log Saw Controlin kanssa markkinoille – tämä laajentaa valikoimaamme entisestään. Luonnollisesti jatkamme myös Log Max -harvesteripäiden tarjoamista asiakkaillemme", toteaa tiedotteessa Eco Login toimitusjohtaja Anders Gustafson.