Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Traktoreiden työkonehallinnan, täsmäviljelyn sekä automaattiohjauksen palveluiden ja tuotteiden tuote-edustukset uudistuivat

Traktoreiden työkonehallinnan, täsmäviljelyn ja automaattiohjauksen palveluiden ja tuotteiden edustukset Suomessa ovat jälleen kokeneet muutoksia.
Kuva: Valmistaja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Viime vuoden lopulla uutisoitiin, että Dataväxt on aloittanut Trimble-täsmäviljelylaitteiden edustajana Suomessa. Dataväxt on tässä asiassa tehnyt yhteistyötä Lantmännen Agro Oy:n kanssa, ja näin ollen Dataväxt:in suoramyynti täydentyy Lantmännenin jälleenmyyntiverkostolla. Edustus siirtyi Dataväxtille Geotrimiltä ja se koskee maatalouden käyttöön myytäviä laitteita. Dataväxt toimii myös Trimnet VRS -tarkennuspalvelun jälleenmyyjänä.

AgLeaderin täsmätekniikan edustus on puolestaan siirtynyt Lantmännen Agrolta LiljaFarmsille. Hankki- ja Maatalous puolestaan jatkaa JD Greenstar -sarjan tuotteilla ja tarjolla on laaja kattaus eritasoisia järjestelmiä. Osa on jälkiasennettavissa myös muun merkkisiin traktoreihin.

Uutena toimijana Vihdin Kone on aloittamassa Reichhardt-täsmäviljelyjärjestelmien edustusta. Top- con sen sijaan on jäämässä pois Agcon traktoreista. Topconin edustajana jatkaa Topgeo ja laitteita myy myös Agropoint.

Ajoura-avustimia on tarjolla esimerkiksi Agrilta (Ammeenmäki), joka edustaa G7 Farmnavigatoria. Uusien traktoreiden ja työkoneiden osalta eri merkeillä on tarjolla useita vaihtoehtoja.