Traktoreiden työkonehallinnan, täsmäviljelyn sekä automaattiohjauksen palveluiden ja tuotteiden tuote-edustukset uudistuivat

Traktoreiden työkonehallinnan, täsmäviljelyn ja automaattiohjauksen palveluiden ja tuotteiden edustukset Suomessa ovat jälleen kokeneet muutoksia.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Viime vuoden lopulla uutisoitiin, että Dataväxt on aloittanut Trimble-täsmäviljelylaitteiden edustajana Suomessa. Dataväxt on tässä asiassa tehnyt yhteistyötä Lantmännen Agro Oy:n kanssa, ja näin ollen Dataväxt:in suoramyynti täydentyy Lantmännenin jälleenmyyntiverkostolla. Edustus siirtyi Dataväxtille Geotrimiltä ja se koskee maatalouden käyttöön myytäviä laitteita. Dataväxt toimii myös Trimnet VRS -tarkennuspalvelun jälleenmyyjänä.

AgLeaderin täsmätekniikan edustus on puolestaan siirtynyt Lantmännen Agrolta LiljaFarmsille. Hankki- ja Maatalous puolestaan jatkaa JD Greenstar -sarjan tuotteilla ja tarjolla on laaja kattaus eritasoisia järjestelmiä. Osa on jälkiasennettavissa myös muun merkkisiin traktoreihin.

Uutena toimijana Vihdin Kone on aloittamassa Reichhardt-täsmäviljelyjärjestelmien edustusta. Top- con sen sijaan on jäämässä pois Agcon traktoreista. Topconin edustajana jatkaa Topgeo ja laitteita myy myös Agropoint.

Ajoura-avustimia on tarjolla esimerkiksi Agrilta (Ammeenmäki), joka edustaa G7 Farmnavigatoria. Uusien traktoreiden ja työkoneiden osalta eri merkeillä on tarjolla useita vaihtoehtoja.

Lue lisää