Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Opelin hyötyajoneuvomallisto saa päivitetyn ilmeen ja ohjaamon – myös sähköiset voimalinjat uudistuvat

Opel julkisti uuden sukupolven mallit Combo-, Vivaro- ja Movano-hyötyajoneuvoistaan. Jokaisessa mallissa on uusi keulamuotoilu ja uudelleen suunniteltu matkustamo sekä pidemmät sähköiset toimintamatkat.
Opelin hyötyajoneuvomalliston ilme ja ohjaamo uudistuvat. Vizor-maski ja Blitz-salamalogo yhdistävät ajovalot. Movanosta (oik)  on tulossa myös vetykäyttöinen polttokennomalli.
Opelin hyötyajoneuvomalliston ilme ja ohjaamo uudistuvat. Vizor-maski ja Blitz-salamalogo yhdistävät ajovalot. Movanosta (oik) on tulossa myös vetykäyttöinen polttokennomalli. Kuva: Valmistaja

Opelin tulevat hyötyajoneuvot ovat tunnistettavissa uudesta, Opelin Hya-mallistolle tunnusomaisesta Opel Vizor -keulamaskista, joka on ennestään tuttu henkilöautomallistosta. Vizor-maski yhdistää Blitz-salamatunnuksen ajoneuvon etuvaloihin luoden yhtenäisen visuaalisen elementin, joka yltää auton koko keulan leveydelle.

Ulkoisten muotoiluelementtien lisäksi Opel Combon, Vivaron ja Movanon matkustamot ovat käyneet läpi kattavat uudistukset. Kohokohtina mm. langaton Apple CarPlay - ja Android Auto -tuet 10-tuumaisella näytöllä varustetuissa tietoviihdejärjestelmissä.

Täyssähköiset versiot Opel Combosta, Vivarosta ja Movanosta tarjoavat polttomoottorimalleja vastaavaa käytettävyyttä. Akkuteknologian ja voimalinjan energiatehokkuuteen tehtyjen parannusten ansiosta valmistaja lupaa kaikille kolmelle uutuusmallille luokkansa parhaan täyssähköisen toimintamatkan. Lisäksi Opel aikoo tuoda Movano-mallistaan vetykäyttöisen polttokennomallin markkinoille lähitulevaisuudessa.

Kolmikko on saatavilla useilla eri koripituuksilla, -korkeuksilla ja -versioilla. Opel kertoo lisätietoa kustakin mallisarjasta tulevien viikkojen aikana.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY