Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Turun Konekeskus Oy aloittaa Lemken-työkoneiden maahantuonnin ja myynnin

Lemken-työkoneiden maahantuonti ja myynti on siirtynyt Turun Konekeskus Oy:lle. Turun Konekeskus voi Lemken-yhteistyön ansiosta lisätä palveluidensa tarjontaa etenkin viljatiloille.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Pystymme jatkossa palvelemaan monipuolisesti suomalaisia maatalousyrityksiä tilakoosta riippumatta, sillä jatkamme myös puolalaisten Unia-tuotteiden maahantuontia ja myyntiä ”, kertoo Turun Konekeskus Oy:n toimitusjohtaja Jouni Oksanen.

Lemken on saksalainen perheyritys, joka on valmistanut maatalouskoneita yli 230 vuoden ajan. Nykyiset omistajat ovat seitsemättä sukupolvea. Lemken valmistaa muokkaus- ja kylvökoneita sekä kasvinviljelyruiskuja, työntekijöitä on n. 1400. Lemken kuuluu 360 milj. euron liikevaihdollaan Euroopan seitsemän suurimman työkonevalmistajan joukkoon.

”Työkonevalmistajana Lemken on yksi Euroopan johtavista valmistajista ja tunnettu tuotteiden korkeasta laadusta. Saksalaisen maatalousjärjestön DLG:n vuosittaisessa laatubarometrissä Lemken tuotemerkin arvostus on työkonevalmistajista toiseksi korkein”, jatkaa Lemken yhteistyöstä vastaava projektipäällikkö Olli Rauhala.

Yhteistyö alkaa Lemkenin kultivaattoreiden, lautasmuokkainten ja aurojen myynnillä, joihin voi tutustua esimerkiksi Okra-näyttelyssä 3.–6.7.2019.