Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Lemkenin AgroFarm-koulutuskeskus valmistui

Lemkenin uusin investointi, runsaat 5 miljoonaa euroa maksanut AgroFarm-koulutuskeskus on valmistunut Saksan Alpeniin. Koulutusohjelma rakentuu perusteista erikoiskoulutukseen, joka on suunnattu erikoistuneelle myyjäkunnalle.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Entisöidyn maatilan päärakennuksen yhteydessä on neljän konehallin 1400 neliön kompleksi, jossa henkilöstöä ja konemyyjiä voidaan kouluttaa aurojen, sänkimuokkauskoneiden, kylvökoneiden ja kasvinsuojeluruiskujen käyttöön. Tehtaalta on matkaa koulutuskeskukseen vain 4 kilometriä.

Hallitilaa on 1400 neliötä, ja tilan ympärillä on reilun hehtaarin verran peltoa. Sen lisäksi kenttäkoulutukseen voidaan käyttää naapuritilojen peltoja.

Koulutuksen teoriaosioiden opetukseen on rakennettu seminaariluokkia. Sisähalleissa koneisiin ja niiden käyttöön perehdytään tarkemmin ja seuraavassa vaiheessa niiden käyttöä harjoitellaan pellolla. Sisätiloissa voidaan kouluttaa samanaikaisesti neljää ryhmää.

Koulutusohjelma rakentuu perusteista erikoiskoulutukseen, joka on suunnattu erikoistuneelle myyjäkunnalle. Kouluttajia on kaikkiaan 6, koulutettavia noin 5000 vuodessa 50 eri markkina-alueelta.