Lely päivitti automaattista ruokintajärjestelmäänsä

Lely on esitellyt uudistetun Lely Vector - sekoitus- ja ruokintarobotin. Järjestelmä keskittyy entistä enemmän eläinten terveyden parantamiseen. Lisäksi järjestelmän komponentteja on päivitetty aiempaa kestävämpiin.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Valmistajan mukaan uusi Lely Vector on aiempaa kestävämpi, koska osa tärkeimmissä osissa käytettävistä materiaaleista on korvattu uusilla. Esimerkiksi sekoitusastia ja ruuvi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Turvakaari on galvanoitu ja suunniteltu täysin uudelleen lisäämään turvallisuutta ja vähentämään vahinkojen riskiä. Nämä muutokset parantavat Lely Vectorin suojaa rehun ja sään aiheuttamilta vaurioilta.

Lely on suunnitellut laitteesta myös helpommin ja nopeammin huollettavan, kun käyttö- ja sähkökomponentit ovat nyt aiempaa helpommin saatavilla. Lisäksi viljelijän on myös helpompi tehdä järjestelmän ylläpitotöitä.

Terien parempi sijoittelu ja ruuvin tasainen pyörimisnopeus tarkoittaa, että rehu sekoittuu perusteellisesti kauttaaltaan. Tämä lisää rehunsaantia ja vähentää karjan kykyä erotella ja valita syömäänsä rehua. Järjestelmään on myös lisätty magneetti poistamaan rehuun mahdollisesti päätyneet metallikappaleet.