Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Fiat Professional -hyötyajoneuvomallisto uudistuu kautta linjan

Fiatin hyötyajoneuvomallisto uudistuu niin ilmeen kuin teknisten ratkaisujen osalta.
Fiat Professional -hyötyajoneuvomallisto saa uuden ilmeen ja muotoilujen lisäksi uudet sähköiset voimalinjat ja muuta uutta tekniikkaa. Mallisto tuodaan markkinoille vuoden 2024 puolella.
Fiat Professional -hyötyajoneuvomallisto saa uuden ilmeen ja muotoilujen lisäksi uudet sähköiset voimalinjat ja muuta uutta tekniikkaa. Mallisto tuodaan markkinoille vuoden 2024 puolella. Kuva: Valmistaja

Fiat Professionalin hyötyajoneuvomallisto ottaa ison askeleen julkaisemalla uuden sukupolven Ducaton, Doblòn ja Scudon, jotka tulevat markkinoille vuonna 2024. Tarjolla on uudet tai päivitetyt täyssähköiset voimalinjat, uudet muotoilut, uudet liitettävyyspalvelut sekä uuden sukupolven ajoavustimet.

Uusi E-Ducato on konsernin omaa suunnittelua tarjoten yli 400 km sähköistä toimintamatkaa. Auton lastauskapasiteetti ja muut ominaisuudet vastaavat polttomoottorista Ducatoa. Malliston kulmakivenä toimiva Scudo on saanut uuden keulailmeen ja sen luvataan olevan jatkossa entistä järkevämpi kokonaisuus, jonka saa myös täyssähköisenä. Uuden E-Doblon sisätilat säilyvät ennallaan. Valmistaja lupaa sen olevan erilaisten ratkaisujen myötä entistä joustavampi kokonaisuus.

”Osana Stellantis-konsernia aiomme tarjota kumppanuuksia hyödyntäen aiempaa laajempia verkostojamme. Euroopan ja Etelä-Amerikan lisäksi aiomme laajentaa myös MEA-alueille (Lähi-Itä ja Afrikka). Vuonna 2024 tuomme markkinoille uuden hyötyajoneuvomalliston, joihin kuuluvat Ducato, Doblò ja Scudo”, Fiatin & Fiat Professionalin toimitusjohtaja ja Global Stellantis -markkinointijohtaja Olivier Francois kertoo tiedotteessa.