Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Koneklassikot-lehti muuttaa muotoaan – jatkossa Koneklassikoista ilmestyy monipuolinen kokoomateos

Kädessäsi on Koneviestin Koneklassikot, koneiden historiasta, konetekniikan kehityksestä ja klassikkokoneista kertova lehti. Tämä sama lehti ilmestyy nyt tämän kerran kaikille Koneviestin ja Koneklassikot-lehden tilaajille samanlaisena ja samanpaksuisena.
Kuva: Junnu Lusa

Tämä lehti edustaa viimeistä Koneklassikot-lehteä, sillä sen ilmestyminen päättyy erillisenä lehtenä tähän numeroon. Koneklassikot-idea ei kuitenkaan katoa.

Koneviestille vuosi 2022 on juhlavuosi, sillä Koneviestin perustamisesta tulee kuluneeksi 70 vuotta. Tulemme keskittymään Koneviesti-lehdessä ydinsisältöön, testeihin, kone-esittelyihin, menetelmiin sekä huolto- ja korjausaiheiden käsittelyyn. Toisin sanoen keskitymme koko tarmollamme siihen, mitä meiltä eniten toivotaan. Myös Koneviestin verkkosivut uudistuvat ensi kevään aikana.

Koneviestin 70. juhlavuoden kunniaksi Koneklassikoista tehdään monipuolinen kokoomateos, jossa on ennen julkaisematonta sisältöä menneiltä vuosikymmeniltä.

Kokoomateos noudattaa alkuperäistä Koneklassikoiden ideaa arvokkaassa ulkoasussa. Uusi Koneklassikot sisältää edelleenkin klassikkokoneita, tekniikan kehitystä ja innovaatioita vuosikymmenten varrelta, sekä tietysti mielenkiintoisia konealalla vaikuttaneita ihmisiä ja tarinoita heidän vaiheistaan. Kokoomateoksessa on kerralla reilusti lukemista ja sisältö nivoutuu kokonaisuuksiksi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uusi Koneklassikot-kokoomateos tullaan julkaisemaan alkusyksystä ja se on Koneviestin kestotilaajan etu, joka lähetetään postitse heti kirjan ilmestyttyä. Tavoitteemme on, että teoksesta tulee keräilykohde, joka jää kirjahyllyyn jokaisen nostalgiaa arvostavan konemestarin käden ulottuville.

Weteraanikoneen esittely ilmestyi Koneviestissä ensimmäistä kertaa vuonna 2002. Weteraani on muodostunut 20 vuoden aikana ikoniksi, jolla on edelleen paikkansa Koneviesti-lehden lopussa.