Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Michelinin EvoBib- ja MachXBib-renkaat neljän lehden parivertailussa - katso videolta, miten testi toteutettiin!

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Michelin toi markkinoille vuonna 2017 EvoBib-renkaan, jonka luvataan yhdistävän pelto- ja tiekäyttöön suunniteltujen renkaiden parhaat puolet. Pellolla renkaan luvataan tarjoavan suuren kosketuspinta-alan myötä pitoa ja vetovoimaa ja tiellä yhtenäisen kuvion myötä hyvän kulutuskestävyyden, ajo-ominaisuudet ja alhaisen polttoaineen kulutuksen. Vertasimme EvoBibiä Michelinin perinteisempään maatalousrenkaaseen, MachXBibiin.

Toteutimme testin kansainvälisenä yhteistyönä, mukana olivat Koneviestin lisäksi norjalainen Bedre Gardsdrift, tanskalainen TraktorTech sekä hollantilainen Trekker. Mittaukset ja koeajot suoritimme Suomessa Eurofins Expert Services Oy:n Vakolan toimipisteessä.

Mittasimme muun muassa renkaiden vaikutuksen vetovoimaan pellolla ja polttoaineen kulutukseen tiellä. Selvitimme myös renkaiden kosketuspinta-alat.

Lue, mikä vaikutus rengasvalinnalla oli traktorin vetovoimaan pellolla ja miten renkaita vertailtiin Rengasvertailussa Michelinin uusi EvoBib ja paikkansa markkinoilla vakiinnuttanut MachXBib – vetovoimamittauksissa havaittiin huomattavia eroja KV 1/2020!

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY