Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

John Deere: Tieto pilveen langattomasti

John Deeren volyymimallit löytyvät Suomessa yleensä varsin monipuolisesta 6R-sarjasta. John Deeren mallistolle ominaista on erillisrungon käyttö.
John Deeren volyymimallit löytyvät Suomessa yleensä varsin monipuolisesta 6R-sarjasta. John Deeren mallistolle ominaista on erillisrungon käyttö. Kuva: Tapio Vesterinen
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Witraktorin John Deere traktoreiden tuotepäällikkö Juha Vuolle avaa kokonaistaloudellisuuden merkitystä esimerkiksi viiden vuoden vaihtosykleissä. Hän nostaa esiin moottorin, polttoainetalouden, voimansiirron, laadukkaat komponentit ja suunnittelutyön kokonaisvaltaisuuden niin pellolle kuin tiellekin.

John Deere esitteli ensimmäisenä Direct Drive -kaksoiskytkintekniikan traktoreiden vaihteistoihin. Tarjolla on myös eri variaatioita perinteisemmästä powershiftistä, sekä portaaton. Huoltovälit ovat pitkät, mitä perustellaan pienemmillä huoltokustannuksilla. M- ja R-sarjojen valikoima on varsin laaja.

”Langaton tiedonsiirto pilvipalvelun ja traktorin välillä on ollut nyt painopisteessä”, Vuolle kertoo. Uutta on automaattinen Autotrac-päistekäännös. Täsmäviljelysovelluksessa ajolinjoja voidaan tarkastella ja muuttaa tietokoneella. Valinnat voidaan siirtää traktorin järjestelmään ja aloittaa työ.