Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Alliance Forester III -renkaille telavalmistajien hyväksyntä — myös maailman ensimmäinen matalapaineinen metsäkonerengas markkinoille

Johtavat telavalmistajat ovat antaneet hyväksynnän Alliancen metsäkonerenkaille. Saataville tulee myös maailman ensimmäinen matalapaineinen metsäkonerengas.
Alliance 643 Forestar III - (kuvassa) ja 644 Forestar III -renkaissa käytetään parannettua nailonteräshihnarakennetta sekä kuusikulmaista helmitekniikkaa. Niillä haetaan parempaa pistosuojaa ja kantavuutta.
Alliance 643 Forestar III - (kuvassa) ja 644 Forestar III -renkaissa käytetään parannettua nailonteräshihnarakennetta sekä kuusikulmaista helmitekniikkaa. Niillä haetaan parempaa pistosuojaa ja kantavuutta. Kuva: Valmistaja

Alliance 643 Forestar III - ja 644 Forestat III -renkaat on uudistettu. Niissä käytetään parannettua nailonteräshihnarakennetta sekä kuusikulmaista helmitekniikkaa. Nämä takaavat aiempaa tehokkaamman pistosuojan ja suuremman kantavuuden.

643 Forestar III -kulutuspalakuviossa on aiempaa leveämmät olkakorvakkeet ja vaakasuorat urat. Tämä taasen parantaa telojen yhteensopivuutta ja yleistä sivuttaisvakautta. 644 Forestar III:n erityisesti suunnitellulla kaksoiskorvakulmalla haetaan parempaa pitoa. Kulutuspinnan leveys johtaa pienempään pintapaineeseen. Tehtyjen uudistusten ansiosta näitä renkaita voidaan jatkossa käyttää Olofsforsin, Clarksin ja Pewagin telojen kanssa.

Myös matalapainerengas tarjolle

Alliance tuo markkinoille myös Forestar III Elit -matalapainerenkaan. Se on toteutettu uudella runkorakenteella ja joustavilla sivuseinillä, mitkä mahdollistavat renkaan kantavan saman kuorman kuin tavallinen metsäkonerengas puolet pienemmällä paineella. Tällöin maan painuminen on vähäisempää ja ajettavuuden luvataan olevan kuljettajalle perinteistä mukavampi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Forestar III Elit -matalapainerengas on toteutettu uudella runkorakenteella ja joustavilla sivuseinillä, mitä mahdollistavat renkaan kantavan saman kuorman kuin tavallinen metsäkonerengas puolet pienemmällä paineella.
Forestar III Elit -matalapainerengas on toteutettu uudella runkorakenteella ja joustavilla sivuseinillä, mitä mahdollistavat renkaan kantavan saman kuorman kuin tavallinen metsäkonerengas puolet pienemmällä paineella. Kuva: Valmistaja

Renkaassa on teräksinen vahvistushihna, mikä antaa paremman pistosuojan. Kulutuspinnan seoksella pyritään parempaan kulutuskestävyyteen. Myös kaksoisjalka on aiempaa vahvempi. Elitin korvakulma on suunniteltu niin, että renkaan itsepuhdistuvuusominaisuudet ovat parantuneet. Korvakkeiden tiiviillä välimatkalla renkaan keskellä pyritään taasen pienempään vierintävastukseen kovalla alustalla. 344 on suunniteltu toimimaan kaikenlaisissa maastoissa myös ketjuilla ja teliteloilla varustettuna.