Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Agritechnica 2017, Hannover - Ammattilaiset koolla

Saksassa, Hannoverissa joka toinen vuosi järjestettävä Agritechnica-näyttely tuntuu kasvavan kerta kerralta. Maailman suurin maatalouskonenäyttely täyttää tällä kertaa koko Hannover Messe -näyttelyalueen.
Agritechnicassa esitellään joka kerta paljon uutuuksia. Myös yleisöä on runsaasti.
Agritechnicassa esitellään joka kerta paljon uutuuksia. Myös yleisöä on runsaasti. 

Hannoverin messualueella 12.–18.11. järjestettävä Agritechnica-näyttely on huimaavan kokoinen. 40 hehtaarin laajuinen messualue on tänä vuonna täynnä viimeistä hallia myöten. Kaikki merkittävät maatalouskonevalmistajat ovat mukana messuilla esittelemässä konevalikoimiaan.

Näyttelyn järjestävä saksalainen neuvontaorganisaatio DLG, Saksan maataloudellinen seura, odottaa Agritechnicaan yli 400 000 näyttelyvierasta, joista noin 100 000 Saksan ulkopuolelta.

Älyä peliin

Agritechnica-näyttelyn teemana on tänä vuonna ”Vihreä tulevaisuus – älykäs teknologia”. Teema kuvastaa hyvin nykyistä maatalousteknologian kehitystä, sillä älykkäät tiedonkeruu- ja hallintajärjestelmät sekä automaattiset koneenohjausmenetelmät ovat lyöneet läpi maatalouskoneissa. Voitaneen sanoa ”lopultakin”, sillä tietotekniikan todellista tuloa maatalouden pariin on odotettu jo hyvä tovi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Agritechnicassa on esillä useita pilvipalveluita ja big dataa hyödyntäviä innovaatioita. Tietotekninen kehitys on nähtävissä myös näyttelyn mitalistien joukossa.

Agritechnica-viesti jaossa

Koneviesti ja Maaseudun Tulevaisuus tarjoavat tilaajilleen tällä kertaa Agritechnican ennakkomateriaalin erillisessä Agritechnica-viestissä. Liite jaetaan kaikille Koneviestin ja Maaseudun Tulevaisuuden tilaajille 1.11. MT:n mukana. Liitteen sisältävä Maaseudun Tulevaisuus jaetaan myös niille Koneviestin tilaajille, jotka eivät ole MT:n tilaajia.

Liitteessä paneudutaan lähemmin näyttelyn teemoihin, uutuuksiin sekä Agritechnicassa esillä oleviin suomalaisiin yrityksiin. Suomesta on mukana näyttelyssä tällä kertaa peräti 47 yritystä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Hyviä lukuhetkiä – Hannoverissa tavataan!