Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Lepaa 2019 -puutarhanäyttely järjestetään 15.–17.8.2019

Lepaa-näyttelyn järjestäjä Kauppapuutarhaliitto ry täyttää joulukuussa 100 vuotta. Sen kunniaksi tämän vuoden Lepaa järjestetään juhlanäyttelynä.
Kuva: Mikael Sammatti

Lepaa houkuttelee jälleen paikalle puutarha- ja viheralan kaikki sektorit, sekä maanrakennuksen ja kiinteistöhoidon ammattilaiset. Kauppapuutarhaliiton juhlavuosi näkyy näyttelyssä muun muassa perjantaina, jolloin otetaan kaikkien aikojen suurin puutarha-alan yhteiskuva klo 12 ja yhdestä eteenpäin järjestetään Kauppapuutarhaliiton juhlavastaanotto.

Näyttelyyn on ilmoittautunut yli 240 näytteilleasettajaa. Mukana on muutamia uusia osallistujia, mikä piristää muuten varsin vakiintunutta osastojakoa yrityksille.

Koneviestin löydät Lepaalta osastolta U188, joka on sama paikka kuin viime vuonna. Rekkaan kannattaa tulla poikkeamaan kahville ja osallistumaan rinnakkainistuttavan Can-Am Traxter -traktorimönkijän arvontaan.

Lepaa-näyttely on avoinna torstaina ja perjantaina 10–17 sekä lauantaina 10–16. Huomionarvoista on uusi iltapäivän pääsylippu, jolla pääsee näyttelyyn sisään 10 eurolla klo 14 jälkeen. Normaali pääsylippu kustantaa 17 euroa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lisätietoja: https://lepaa.fi/nayttely