Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Tractor Pulling 2011 -kausi jatkuu: EM-kisat ensi viikonloppuna

Tractor Pulling -kausi huipentuu 3.–4.9.2011 ajettaviin Euroopan mestaruuskisoihin, jotka järjestetään Kauhavalla. Järjestävänä seurana on Härmä Pulling ry. Alahärmän radalla on mahdollisuus nähdä eurooppalaisten huipputiimien lisäksi kotimaan terävin kärki. Lisämaustetta tuo amerikkalainen Original Rat Poison minipuller, joka on viisinkertainen American Grand Nationalin voittaja.
Paikalle saapuu myös Yhdysvalloista Original Rat Poison kuljettajanaan Phil Fairbanks. Mini on viisinkertainen Amerikan Grand Nationalin voittaja. Stephan Görtz
Paikalle saapuu myös Yhdysvalloista Original Rat Poison kuljettajanaan Phil Fairbanks. Mini on viisinkertainen Amerikan Grand Nationalin voittaja. Stephan Görtz 
Alahärmässä edellisen vuoden saavutuksiaan puolustaa hollantilainen Double Screamin´.   Stephan Görtz
Alahärmässä edellisen vuoden saavutuksiaan puolustaa hollantilainen Double Screamin´. Stephan Görtz 

Alahärmässä ajetaan kaikkien Tractor Pulling -luokkien Euroopan mestaruudesta. Kilpailuun osallistuu kaikkiaan n. 80 tiimiä. Osallistujat ovat voittaneet joko oman maansa mestaruuden tai pärjänneet hyvin Euro cupissa.

Kotimaisia värejä puolustaa Valtra Shell Pulling Team, jonka kaikki neljä traktoria osallistuvat kilpailuun. Johanna Herlevi puolustaa Doriksellaan viimevuotista Pro Stock 3500 -luokan Euroopan mestaruuttaan.

Kilpailu on kaksipäiväinen. Nähtävää riittää kummallekin päivälle, sillä sekä lauantain että sunnuntain ohjelmassa on luokkien loppukilpailuja. Tarkka luokkakohtainen kilpailuohjelma on ohessa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

 

Vielä voit voittaa traktorin

 

Kisajärjestäjä Härmä Pulling ry ja Valtra järjestävät yhteistyössä arpajaiset, joiden pääpalkintona on uusi Valtra A93 HiTech -traktori. Palkintojen arvo on huomattava ja arvan hinta on kymmenen euroa. Arpoja myydään vielä EM-kisoissa. Arpoja voi tiedustella myös suoraan Härmä Pullingin väeltä. Palkinnot arvotaan EM-kisojen päätöspäivänä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Näyttelykentällä ja iltajuhlissa

tapahtuu

Kisa-alueen yhteydessä on näyttelykenttä, jossa voit tutustua yritysten näyttelyosastoihin. Paikalla ovat ainakin Valtra, Agco Sisu Power, POP, Kauhava, Mascus, Reikälevy, Alliance ja Devemet. Koneviesti on yksi tapahtuman yhteistyökumppaneista.

Kisalauantain huipentaa mahtava Pulling Party -iltajuhla Powerparkissa. Samana iltana vietetään huvipuistokauden päättäjäisiä, jolloin huvipuisto on avoinna puoleen yöhön saakka ja öisellä taivaalla nähdään loistelias ilotulitusshow!

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Iltajuhlassa on mahdollisuus myös ruokailuun. Pöytävaraukset on syytä suorittaa mahdollisimman pian Powerparkin sivuilla! Lisätietoja Summer Season Grand Final Partysta löytyy Powerparkin sivuilta osoitteesta www.powerpark.fi

 

Suomen mestaruudet ratkaistiin Nurmeksessa

 

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tractorpulling-kauden 2011 kuudes ja samalla viimeinen SM-Osakilpailu ajettiin 6.8. Nurmeksessa. Kausi oli tasainen, vain muutama mestaruus oli ratkennut ennen viimeistä osakilpailua. Sateen vuoksi kolmen

viimeisenä ajetun luokan palkinnot jouduttiin jakamaan vain yhden vedon perusteella.

Kauden 2011 SM-tulokset on julkaistu seuraavalla sivulla. Koneviesti onnittelee kaikkia kilpailijoita! Toivottavasti talleilla riittää virtaa ensi kaudelle, sarja kaipaa myös lisää kilpailijoita!

 

 

KISAOHJELMA

 

 

 

Lauantai 3.9.2011

 

kisapäivän avaus klo 11.30

Super Stock

TWD

Modified 950 kg

Modified 3500 kg

 

Sunnuntai 4.9.2011

 

kisapäivän avaus klo 11.30

Modified 2500 kg

Pro Stock

Modified 4500 kg

Sää typisti Euro cupin

Tractor Pullingin Pro Stock -luokan Herningin osakilpailu peruttiin sateen takia. Myös edellinen kilpailu Hollannin Puttenissa jouduttiin perumaan sateen vuoksi. Kun myöskään perinteinen Luxemburgin osakilpailu ei ollut tämän vuoden ohjelmassa, jouduttiin mitalit jakamaan alkukesän kolmen osakilpailun perusteella.

- Totta kai Euro cup oli pettymys säiden suhteen. Ei ole mukavaa ajaa Suomesta Hollantiin tai Tanskaan turhan takia. Tuntuu siltä, että kilpailu jäi pahasti kesken. Traktoreihin oli tehty ja tekeillä uudistuksia niin turboihin, välijäähdytykseen kuin renkaisiinkin, joita ei nyt päästy käyttämään ainakaan Euro cupissa, harmittelee Pekka Herlevi.

Euro cupin loppupisteissä Valtra Shell Pulling Teamin Ceasar sijoittui jaetulle toiselle sijalle, Countdown viidenneksi, Sigma Power kuudenneksi ja Doris neljänneksitoista. Doris ei Johannan äitiysloman vuoksi osallistunut lainkaan Bernayn osakilpailuun, mikä näkyy loppupisteissä. Toisaalta Doriksella on viime vuoden Euroopan mestarina joka tapauksessa paikka varattuna tämän vuoden EM-kisoihin.

Avaa artikkelin PDF