IBC nyt kaikissa harvesterinostureissa ja uusi H424 -harvesteripää

Nyt myös pienin 1070G-harvesterimalli on saatavilla IBC-nosturinohjausjärjestelmällä. Suosittu H414-harvesteripää on päivittynyt seuraavaan mallisarjaan, sen mallinimi on nyt H424.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uusien tilojen avauksen yhteydessä John Deere esitteli myös konemallistonsa päivityksiä.

Koko harvesterimallisto siirtyy IBC-varustelun piiriin. Nyt myös pienin 1070G:n nosturi on saatavilla suosiota saaneella puomiston ohjauslogiikalla. Järjestelmän edut korostuvat juuri harvennushakkuilla: vaaka- ja pystysuuntaisten liikkeiden lisäksi myös kääntötoiminto on vakioidulla kahvasuhteella.

1070G malliin on nyt saatavilla uusi H212-harvesteripää. Uutuutena esiteltiin myös 1170G-harvesteriin asennettuna H424-harvesteripää. Uutuus vastaa tässä lehdessä esiteltyä Waratahin vastaavaa mallia. Yhdistettynä 8-pyöräiseen 1170G-malliin uutuuden kerrotaan toimivan hyvin Suomen olosuhteissa yleisharvesteripäänä. Kaikissa nyt valmistettavissa JD harvesteripäissä on vakiovarusteena uusi SuperCut 100S -sahalaite. Sen parannukset koskevat terälaipan automaattista kiristysmekanismia. Nyt laipan lukitus on mekaaninen ja ketjunvaihdon vaatimaa vapautusta on helpotettu. Myös sahanmoottoreiden ja -laippojen valikoima on laajentunut.

Turvallisuusnäkökohdissa on tullut uusien vaatimusten mukaisia muutoksia ohjaamoiden ikkunoihin. Vuodenvaihteen tienoilla voimaan astuvat määräykset ovat olleet JD-tuotteissa käytössä jo maaliskuusta asti. Lasit ovat paksummat, lisäksi niiden pinnoituksessa on siirrytty paremmin kulutusta ja kemikaaleja kestävään materiaaliin. Muutokset ikkunoissa vähentävät myös ohjaamon melua parantuneiden turvaominaisuuden lisäksi. Uudet ikkunat ovat asennettavissa aikaisempiinkin E/G-sarjojen pyöriviin ja kiinteisiin ohjaamomalleihin. Ikkunat ovat ISO 21876 Saw Chain Shot Testing -standardin mukaiset.