Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Turvallisuus ja Puolustus 2012 -messut

Lahden urheilu- ja messukeskuksessa 27.–29.9.2012 järjestettävät Turvallisuus ja Puolustus -messut antavat kuvan Suomen kokonaisturvallisuudesta, jossa varautuminen ja kriisijohtaminen perustuvat yhteistyöhön yhteiskunnan kaikkien toimijoiden kesken. Yhteiskunnan voimavarat ovat rajalliset, joten viranomaisavun lisäksi kansalaisen on hyvä tunnistaa, miten omalla toiminnalla turvallisuutta voi vahvistaa.

Messuilla on esillä laajasti viranomaisten, järjestöjen ja elinkeinoelämän toimintoja osana yhteiskunnan turvallisuutta. Järjestöt ja vapaaehtoistoiminta näkyvät messuilla entistä vahvemmin. Maalla, merellä ja ilmassa toimivien järjestöjen koko toiminta on laajasti esillä.

Messuohjelmaan sisältyy myös viranomaisten ja järjestöjen toimintanäytöksiä.

Messut rakentuvat koko urheilu- ja messukeskuksen alueelle. Messujen kaikki neljä hallia ovat käytössä, mukaan lukien elokuussa valmistuvat uusi näyttelyhalli ja valoisat aulatilat.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Puolustusvoimat esittäytyy messuilla uudella konseptilla. Tapahtumassa saa ensi-iltansa Puolustusvoimien toiminnasta kertova elokuva, joka esitetään 20x6 metrisellä valkokankaalla erillisessä auditorioteatterissa.

Lisätietoja: Lahden Messut Oy, projektipäällikkö Olli Patja, puh. 040 5840840, olli.patja@lahdenmessut.fi, www.lahdenmessut.fi/tupu2012.

Avaa artikkelin PDF