KH-Koneen Oy:n tytäryhtiö KH-Maskin AB aloittaa Wacker Neusonin jälleenmyyjänä Ruotsissa

KH-Koneet -konserni jatkaa laajentumistaan Ruotsissa aloittamalla Wacker Neusonin koko tuotevalikoiman markkinoinnin ja myynnin tytäryhtiö KH-Maskin AB:n välityksellä. Myyntiä tehdään KH-Maskinin sekä Tukholman että Göteborgin toimipisteissä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

KH-Maskin AB on allekirjoittanut sopimuksen Wacker Neuson Sverigen kanssa. Sopimuksen myötä yhtiön nykyisin Kobelco-kaivinkoneista ja mm. Ajce-hydrauliikkavasaroista koostuva tuotevalikoima vahvistuu entisestään. Myytävä tuotevalikoima on sama kuin Edeco Toolsilla Suomessa.

Kobelcon jälleenmyyntiin keskittynyt KH-Maskin AB liittyi KH-Koneet -konserniin viime marraskuun yrityskaupan myötä ja yhtiössä on jatkettu työtä Kobelco-tuotteiden myynnin kasvattamiseksi maajohtaja Martin Lindénin johdolla. Nyt solmittu Wacker Neuson -yhteistyö tulee toimimaan hyvänä Kobelcon tuoterepertuaarin lisänä. Wacker Neuson -tuotteet tulevat täydentämään tuotevalikoimaa pyöräkuormaajien, kaivinkoneiden ja pienkaluston osalta sekä luovat entistä vahvemman pohjan liiketoiminnan kasvattamiselle Ruotsissa.

”Me Wacker Neusonilla näemme tämän tärkeänä askeleena vahvistaa läsnäoloamme Ruotsin markkinoilla, ja uskomme, että yhteistyöstä tulee erittäin onnistunut,” sanoo Wacker Neusonin Skandinavian toimitusjohtaja Patrik Viklund.

”KH-Maskin AB:n osalta kyseessä on yhtiön vaiheeseen strategisesti hyvin sopiva merkki, joka täydentää tuotevalikoimaa pyöräkuormaajien, kaivinkoneiden, dumppereiden ja pienkaluston osalta. Tulemme tekemään kovasti töitä erityisesti urakointi- ja vuokrausmarkkinoilla, joilla voimme nyt tarjota asiakkaillemme laajan tuotevalikoiman,” sanoo puolestaan KH-Maskin AB:n maajohtaja Martin Lindén.