Claasin myynti alkanut Hankkijalla

Hankkija on aloittanut Claasin myynnin ja ensimmäiset traktorikaupat on jo tehty. Finnish Agro Machineryn Claas-myyjät siirtyvät Hankkijan palvelukseen.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Hankkijalla ja Claasilla ollaan erittäin tyytyväisiä yhteistyön alkamiseen ja odotukset ovat korkealla molemmissa yhtiöissä. Hankkijan Claas-myynnin alkua käsitelleessä lehdistötilaisuudessa olivat paikalla Claasin Pohjois-Euroopan myynnistä vastaava Welf-Christoph von Plato Claasilta sekä Hankkijalta hankintajohtaja Risto Varis, Claas-tuotteiden hankinnoista vastaava johtaja Jukka Keltto sekä toimitusjohtaja Jyrki Lepistö.
Hankkijalla ja Claasilla ollaan erittäin tyytyväisiä yhteistyön alkamiseen ja odotukset ovat korkealla molemmissa yhtiöissä. Hankkijan Claas-myynnin alkua käsitelleessä lehdistötilaisuudessa olivat paikalla Claasin Pohjois-Euroopan myynnistä vastaava Welf-Christoph von Plato Claasilta sekä Hankkijalta hankintajohtaja Risto Varis, Claas-tuotteiden hankinnoista vastaava johtaja Jukka Keltto sekä toimitusjohtaja Jyrki Lepistö. Kuva: Tapio Vesterinen

"Pitkässä juoksussa tavoitteena on olla markkinakakkonen traktorikaupassa. Lyhyen tähtäimen tavoitteena on myydä ensimmäisenä vuonna 140 Claasin traktoria", Hankkijan toimitusjohtaja Jyrki Lepistö kertoo. Puimurikaupassa Hankkija tavoittelee vahvaa asemaa Claasin puimureilla.

Claasin ja Hankkijan yhteistyön alkutaival oli varsin vauhdikas. "Normaalisti edustuksen vaihdos kestää prosessina vuodesta puoleentoista, mutta nyt myynti on päästy aloittamaan muutamassa kuukaudessa", Claas-tuotteiden hankinnasta vastaava johtaja Jukka Keltto kertoo. Claas-edustus siirtyi Hankkijalle viime marraskuussa, kun John Deeren edustus siirtyi Hankkijalta Wihurin Witraktorille.

Kaikissa Hankkijan Konekeskuksissa tullaan järjestämään maaliskuulla Claas Road Show -kiertue. "Tulevien tapahtumien myötä Claasin koneet tulevat olemaan aiempaa laajemmin asiakkaiden koeajettavissa kevään ja kesän myötä kuin koskaan aiemmin Suomessa", Keltto jatkaa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Hankkijan Claas-edustukseen kuuluu luonnollisesti myös huolto- ja varaosapalvelut, Hankkijan omien huoltopisteiden koulutus toteutetaan helmikuun aikana ja helmikuun lopulla varaosat siirretään Hankkijan keskusvarastoon Hyvinkäälle sekä Hankkijan kahteenkymmeneen neljään varaosapisteeseen. Jo olemassa ollutta Hankkijan sopimushuoltajien verkostoa on täydennetty uusilla Claas-sopimuskorjaamoilla.

Claasin edustus aiheuttaa muutamia muutoksia Hankkijan tuote-edustuksiin, sillä Manitoun, Horschin, Rauchin ja Samsonin tuotteet tulevat jäämään tai ovat jo jääneet pois edustuksesta. Heinäkoneissa muutoksia ei ole ainakaan vielä luvassa, sillä tulevalla kaudella Hankkija myy rinnakkain niin Claasin kuin Kronenkin heinäkoneita.