Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Case julkisti uusia malleja

Case on esitellyt uudet C-sarjan minikaivukoneet. Osa malleista on Hyundai Heavy Industrien valmistamia. Myös kaivurikuormaimet uudistuvat
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Case on esitellyt täysin uuden C-sarjan mini-kaivukonemalliston, joka sisältää kuusi konetta kokoluokissa 1,7–6 tonnia. Mallisarjaa täydennetään vuoden 2017 aikana. Uutuuksien kerrotaan tarjoavan aiempaa parempaa suorituskykyä työmukavuudesta tinkimättä.

Uuden mallisarjan myötä esitellään ensimmäiset koneet, jotka on toteutettu yhteistyössä Hyundai Heavy Industrien kanssa. Kyseessä 5,7 ja 6,0 tonnia painavat CX57C ja CX60C. Koneet on valmistettu Hyundain tehtailla, kun muut uutuudet tulevat Case:n San Mauron tehtailta Italiasta.

Amerikkalaisyhtiö uudistaa myös T-sarjan kaivurikuormaimiaan täyttämään Stage 4-päästötason vaatimukset. Päästöt puhdistuvat ainoastaan SCR-järjestelmän avulla ilman hapetuskatalysaattoria tai hiukkassuodatinta. Myös huollettavuuteen on kiinnitetty huomiota.

Case juhlistaa tänä vuonna peräti 175-vuotista taivaltaan. Eurooppalaiseen valmistukseen panostetaan mm. vahvistamalla Italian Leccessä ja San Maurossa sijaitsevia tehtaita. Jälkimmäisessä valmistetaan tela-kaivukoneita japanilaisen Sumitomon laatuvaatimusten ohjaamana. Case vahvistaa brändiään myös yhtenäistämällä koneiden ulkoasua esim. uuden logon avulla.